REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Amenzi pentru posesorii de autoutilitare care parchează neregulamentar. VIDEO!

Amenzi pentru posesorii de autoutilitare care parchează neregulamentar. VIDEO!

Replica API 24 august 2018 | 01:28 3514

Polițiștii locali în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța anunță amenzi contravenționale pentru posesorii de autoutilitare care ocupa locurile de parcare destinate rezidenților.

Amenzile sunt cuprinse între 400-800 de lei pentru persoanele fizice și 500-1000 de lei pentru persoanele juridice, pentru vehiculele destinate transportului de mărfuri cu masa mai mare de 2.4 tone sau cele destinate transportului de persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri, care pot staționa sau parca doar în spațiile speciale amenajate.

Sursa video: facebook.com

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tana Eugen,CET, dubite de marfa.politia nu face nimic
0
0
Cum a mai zis cineva, unde sunt aceste locuri special amenajate?
0
0
Respecta oug 196
0
0
B 204 FXS, dubita Fiat, reclama Silithor pe ea, parcheaza pe spatiu verde la Inel2, in spate la iS10. Poate Pol Locala isi face mila si-i dai si lui o amenda.
3
1
cand veniti si pe tabla butii este unul care are firma de transport persoane si parcheaza microbuzele pe strada. trec cei de la locala de cel putin doua ori pe zi pe acolo dar nimic nu se intampla.
3
0
Constanta e oricum sat fara caini si Oras fara Primar. Poa sa-ti parkeze si TIRu-n bucatarie e tot aia Stai draku-n casa cand e de vot, apoi plange-te ca-ti parkeaza duba in fata casei. Va-n gura de pesedisti prosti. Sa va traiasca mazare si fagadau. Mi-ati pwula.
3
0
eu inteleg ca tineti cu cei care au autoturisme ,dar hai sa o lasam jos ca pute adica eu cu o duba de 2,8 tone deranjez ,si unul cu una americana de 4 tone nu deranjeaza !? eu inteleg ca voi faceti populisme dar nici chiar asa ,atunci de ce mai platesc impozit la primaria constanta!? casa fiu la privat in parcare !!!!! ? pai atunci platesc impozit cat folosesc masina pe drumurile publice din oras sa facem un calcul in asa fel cat sa fiu scutit fata de un autoturism care -si lasa autoturismul in fata blocului cate o saptamana
3
3
Stai asa ca nu pricep...deci persoanele fizice care au o duba nu mai au voie sa o parcheze in cartiere ci in locurile special amenajate pt dube. Unde sunt parcarile pentru dube in Constanta? chiar sunt curios! In fine, astia sunt si nesimtiti cu dube microbuze, dar unde s-or duce sunt curios ...
4
4
atata timp cat am accesul permis si am trama stradala platita nu ai ce sa faci pentru ca eu poate am parcat astept sa incarc ... aaaa cei care parcheaza pe bulevarde inteleg da nu este ok legile se bat cap in cap
1
8
Primaria sa informeze populatia Constantei ca pentru parcarile inchiriate pe baza de contract de la Confort Urban nu se aplica orarul de 8 la 17 sa parcheze oricine. Acest orar se aplica doar parcarilor rezidentiale inchiriate de la primarie. Celalalte inchiriate de la Confort Urban chiriasul are drept exclusiv de utilizare 24 din 24 7 zile din 7. S a creat un mare haos cu treaba asta
7
3
Pe Soveja la sala de sport Gym pana mea, langa peco sens giratoriu cu str. Primaveri nu mergeti? Zilnic toti pastilatii ocupa prima banda de circulatie. Deaah, nu pot sa-si miste steroizi vreo 4-500 de metri de la parcarea de la Tabacarie. V-am trimis si poze si nimic. Va e teama de steroizi?
10
0
..faceti echipe operative non-stop pentru perioada de week-end si vedeti atunci cine parcheaza pe spatiile domeniului public neregulamentar! ..toti isi aduc masinile aproape de casa si scoateti tirurile din oras,ca asa ati promis si lasati vrajeala cu trama stradala !
10
0
Plin de tiruri in tot orasul
14
0
cand si unde ? toate parcarile sunt ocupate de camioane ,dube etc ,daca ar obliga propietarii sa-si parcheze camioanele ,dubele in locuri special amenajate ,toate parcarile ar fi libere . pe str Semanatorului sunt vreo cinci rable -dube ocupa toata strada fac curse de persoane ilegale
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614