REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ami a câștigat "Te cunosc de undeva". Transformările impresionante ale artistei

Ami a câștigat "Te cunosc de undeva". Transformările impresionante ale artistei

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:00 1156

Ami este marea câștigătoare a noului sezon "Te cunosc de undeva". Artista a avut un parcurs foarte bun în această emisiune, încă de a începutul sezonului. Alături de alte vedete autohtone, ea a demonstrat că vocea și actoria sunt niște atuuri pe care le stăpânește perfect.

Ami

Ami a fost desemnată câștigătoarea sezonului 15, după ce ediții la rând ea a adunat foarte multe puncte. Artsita care și-a făcut un nume după ce a lansat hit-uri precum Deja vu, Trumpets lights, Somnul nu mă ia și Playa en Costa Rica, a demonstrat unei țări întregi faptul că se poate traspune în pielea oricărui personaj.

foto: Antena 1

foto: Antena 1

foto: Antena 1

Ami a fost desemnată câștigătoare a mai multor ediții, după ce a intrat în pielea mai multor personaje, momente care i-au adus victorii. Una dintre cele mai importante și virale a fost atunci când ea a interpretat piesa Larei Fabian.

O altă interpretare care i-a adus destule puncte a fost chiar cea a piesei „Ghiță” a Cleopatrei Stratan, artista a fost felicitată pentru asemănările dintre cele două, atât vocal, cât și fizic.

Ami a suferit în copilărie pentru cariera de succes: „Am fost complexată de înălțime în adolescență“

Ami (31 de ani) și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre cariera ei, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor pentru a-și împlini visul de a deveni un artist cu hit-uri la radio. Artista ne-a vorbit despre planurile pe care le are de Sărbători, dar și cum a reușit să treacă peste complexul înălțimii sale.

Ami: „În copilărie îmi doream să fiu de toate, de la model începând până la medic, contabil, profesor s.a.m.d , tipic unui copil. Până mi-au spus părinții să mă hotărăsc ce îmi doresc să fac în viitor, ce mă pasionează cel mai tare și am ales muzica. Am fost complexată și de înălțime o bună perioadă din adolescență și nu mi-a fost deloc ușor să trec peste asta. Fiindcă am întâlnit și persoane care mi-au tăiat din elan, îmi spuneau că trebuie să fii înalt că să reușești în această industrie. Lucrul asta m-a ambiționat să-mi demonstrez mie în primul rând că nu e așa . Și așa am reușit să trec și peste acest complex pe care l-am transformat într-un lucru bun, în ceva unic, special care până la urmă mă definește”, a declarat ea în urmă cu un an, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212