REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ana Barnoschi, ipostază romantică alături de iubit. Asistenta TV își strigă dragostea în văzul tuturor

Ana Barnoschi, ipostază romantică alături de iubit. Asistenta TV își strigă dragostea în văzul tuturor

Replica API 5 octombrie 2021 | 23:11 1463

Ana Barnoschi și-a găsit fericirea în brațele noului ei iubit, Vlad. Tânărul a făcut-o pe asistenta TV să uite de logodna rupă la sfârșitul anului trecut, iar acum, șatena pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată. Cei doi merg împreună la toate evenimentele și nu se feresc să se filmeze în ipostaze romantice, scrie spynews.ro

După ce au participat împreună la botezul fiului lui Liviu Vârciu, Ana Barnoschi și noul ei iubit sunt de nedezlipit. Asistenta TV și Vlad, tânărul care a făcut-o să se îndrăgostească din nou, sunt încă la începutul relației, dar șatena îl ia cu ea la toate evenimentele. Cei doi se afișează în ipostaze romantice pe rețelele de socializare și par a fi, deja, un cuplu bine sudat.

Ana Barnoschi își arată latura romatică alături de noul iubit

Se pare că după o relație de 6 ani și o logodnă ruptă, Ana Barnoschi a știut ce își dorește de la următorul partener, iar Vlad pare să fie exact ce a căutat. Asistenta este mereu cu zâmbetul pe buze când se află în compania lui și arată lumii întregii că este îndrăgostită și fericită.

Cei doi au fost invitați la o nuntă seara trecută, iar tânărul nu s-a sfiit să posteze un moment romantic în care își striga dragostea pentru Ana. În imaginile publicate de acesta, el o sărută cu foc, în timp ce fredonează versurile unui cântec, ce poate fi interpretat drept o declarație de dragoste. La rândul ei, șatena îi cântă și îl privește, fiind vizibilă conexiunea existentă între cei doi.

Înainte să-l cunoscă pe Vlad, Ana a trecut printr-o perioadă grea din viața ei. După ce i-a murit tatăl, asistenta s-a despărțit de logodnicul ei. În decembrie 2020, fostul logodnic anunța că relația lor s-a terminat, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare.

„Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi. Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”, scria fostul logodnic al Anei Barnoschi, la finalul anului trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind te uiti ce boccii sunt astia iti dai seama ca maimutele nu prea au evoluat.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212