REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ana Morodan la ieșirea din arest: ”Nu am consumat droguri! Erau somnifere!”

Ana Morodan la ieșirea din arest: ”Nu am consumat droguri! Erau somnifere!”

Valentina CAMARA 30 martie 2023 | 10:23 1692

După ce a fost prinsă de poliţie conducând fără carnet de conducere sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, Ana Morodan a declarat la ieșirea din arest că nu a consumat droguri şi că rezultatul pozitiv al testului care i-a fost făcut era determinat de somniferele pe care le ia în baza unei reţete.

Ana Morodan la iesirea din arest: ”Nu am consumat droguri! Erau somnifere!”

Întrebată de ce totuşi a avut un rezultat pozitiv la test, ea a replicat: ”Pentru ca iau medicamente şi servesc somnifere care sunt pe reţetă”. Ea a negat că ar combina medicamentele cu alcoolul. De altfel, şi în declaraţii anterioare, singura vină pe care a recunoscut-o a fost aceea că a condus deşi avea permisul suspendat.

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două mașini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat, marţi, semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Morodan a refuzat să fie testată pentru substanţe psihoactive şi alcool, refuz pe care l-a exprimat şi când a fost dusă la INML în vederea prelevării de mostre biologice.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal. Urmând ca la ora 22.20, Ana Morodan să fie din nou oprită în trafic pe o stradă din sectorul 1.

Potrivit poliţiştilor, ea figura deja cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii au testat-o cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

În acest context, ea a fost dusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 alin. 2 şi 336 alin.2 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul, deşi exercitarea dreptului de a conduce a fost suspendată şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este acest wc ? Țara asta chiar sa dus de râpa cu aceste mizeri , Rușine Rușine
1
0
ce boccie e fara tencuiala si mult ruj contesa currului he he
3
0
sa mori tu?
3
0
Somnifere, de ce? Pe internet si la televizor pare ca aveti vieti perfecte. In realitate, nu puteti sa va odihniti corespunzator fara ajutorul pastilelor. Halal influencereala. Ia uite cine dadea lectii de moralitate, una care are probleme cu actiuni pe cat de fundamentale, pe atat de simple, somnul. Healthy guru my ass.
6
0
de ciocanitoare centurista are!
5
0
ACUM ESTE UN ARTICOL CUM UN OM CARE S-A URCAT BAUT SI FARA PERMIS A FOST ARESTAT PT 30 DE ZILE,E DREPT EL NU ERA INFLUENCER SI PRO STUL NU SE DROGASE CA CONTESA INSTAGRAMULUI,CA ALTFEL L-AR FI RETINUT DOAR 24 DE ORE CA PE PRINTESA DE OUA CLOCITE CU PUI DE PE LA ASIA EXPRES
2
3
Ce vrajeala ce kurveta obosita.iei somnifere și te urci la volan??? Lol
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108