REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă băută și drogată la volan!

Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă băută și drogată la volan!

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 10:40 5234

Ana Morodan a fost reÈ›inută pentru 24 de ore, după ce poliÈ›iÈ™tii de la Brigada Rutieră au oprit-o în trafic È™i i-au depistat o concentraÈ›ie de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatul testului antidrog a ieÈ™it pozitiv.

Ana Morodan,  retinuta dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan!

A ajuns, în faÈ›a instanÈ›ei, după ce poliÈ›iÈ™tii rutieri au oprit-o de două ori, în trafic, în cursul zilei de ieri. InfluenceriÈ›a a fost prinsă beată È™i drogată la volan. În numai 12 ore, contesa digitală s-a ales cu două dosare penale. Ana Morodan spune că nu a consumat niciun fel de substanÈ›e.

Contesa digitală, probleme cu alcoolul?!

Ana Morodan a mai fost în atenÈ›ia presei din cauza problemelor cu alcoolul când în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, a apărut uÈ™or „euforică”. Starea în care se afla vedeta a generat o serie de controverse È™i critici în spaÈ›iul public. În apărarea sa, Morodan a explicat că totul a fost o „făcătură”, în care a trebuit în imite faptul că este beată. „Aia (n.r. momentul în care Ana Morodan a apărut în stare de ebrietate în emisiunea Xtra-Night Show) era cu trei-patru zile înainte de fimare (n.r. filmarea emisiunii „REALÄ‚, by Ana Morodan”) È™i a fost o chestie gândită de noi, de toată echipa. Eu, o dată la È™ase luni fac ceva să comenteze lumea. De bine, de rău, să comenteze lumea. A fost o joacă actoricească. Mă scuzaÈ›i că nu am dat la teatru. ScuzaÈ›i-măăă„, a explicat Ana Morodan. Apoi, într-o notă de umor, vedeta a declarat că ar prefera să mai bea câte un pahar de vin, însă are „interzis” de la producătorii emisiunii „Reală by Ana Morodan”, emisiune pe care a prezentat-o tot pe Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce spun Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere

”La data de 28 martie a.c., poliÈ›iÈ™ti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuÈ›iilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, È™i-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaÈ›ie au rezultat doar pagube materiale. După stabilirea identității conducătoarei auto, poliÈ›iÈ™tii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenÈ›ei alcoolului în aerul expirat cât È™i pentru stabilirea preliminară a prezenÈ›ei în organism a substanÈ›elor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat. În acest context, poliÈ›iÈ™tii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde È™i de această dată a refuzat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută È™i pedepsită de art. 337 din Codul Penal. Totodată, în aceeaÈ™i zi, în jurul orei 22:20, poliÈ›iÈ™ti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc. După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situaÈ›ia juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reÈ›inut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. De asemenea, poliÈ›iÈ™tii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezenÈ›a în organism a substanÈ›elor psihoactive. În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârÈ™irea în concurs a infracÈ›iunilor prevăzute È™i pedepsite de art. 335 alin. 2 È™i 336 alin.2 din Codul Penal. În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reÈ›inerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.”, transmit poliÈ›iÈ™tii din cadrul Brigăzii Rutiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANA MOROKANKA hasmorokar pele SA TE DUCI CU KAPRELE!!
3
0
Cae pocnitoare
7
0
Cine mai e și cârpa asta?
24
1
Ana o vrea numai înăuntru... groasă, lungă și noduroasă!
19
1
Chiar ma intrebam cind o sa cada si fiinta asta urlatoare care se crede Marilyn Monroe dar cam falsa, bagata pe git de televiziuni .Auzi la ea ca la 6 luni face ceva sa comenteze lume . Poate acum merge la puscarie beata si drogata influentatoarea asta bashita .
34
0
Sa afumat de la cârnați picanti
16
1
Retard the loser below me!
15
1
DACA MINTI ,DUMNEZEU TE VEDE SI TE ARDE-N ....,VB PARAZITILOR,ANA ERA A LUI MANOLE CU BODY-BUILD-INGUL,SAU ERA O VEDETA DE MANCA OUA CLOCITE CU PUI PRIN ASIA, CA E PERMIS ORICE PT BANI,IN CONCEPTIA LOR DE VEDETE, TREBUIA SA O IA SI PE DRAGU SI SA FACA RECONSTITUIREA DE LA ACCIDENTUL CARPACILOR DIN STARSBOUR EAT-TI-AS CUM AR ZICE HACADEMICIENII PROASPAT COMPOSTATI PRIN FRANTA,DOAR EI SI SAMPANIA VIN IN TARA IN CUTII DE LEMN,
1
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272