REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ANAF cere falimentul asociaţiei apicultorilor din Constanţa. Printre membri, un inspector din Consiliul Judeţean

ANAF cere falimentul asociaţiei apicultorilor din Constanţa. Printre membri, un inspector din Consiliul Judeţean

Replica API 19 aprilie 2019 | 23:11 751

Afaceri 0 încă de la înființare

Afaceri 0 încă de la înființare

sursa foto Mother Jones

ANAF cere falimentul asociației apicultorilor din Constanța, o societate cooperativă care nu a derulat nicio afacere de la înființarea sa, în 2010. Cu toate acestea, asociația avea o notorietate națională, fiind considerată cea mai mare din țară. Unul din membrii săi fondatori este inspector superior în Consiliul Județean Constanța, cunoscut pentru afacerile sale cluburile pensionarilor din oraș, din subordinea primăriei.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța a înregistrat pe 3 aprilie 2019 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei Asociația Apis Tomitana Dacica. Instanța nu a stabilit încă un prim termen de judecată.

Asociația a fost înființată ca societate cooperativă în anul 2010, dar de atunci nu a declarat niciun fel de afaceri. Anterior, aceeași asociație se organiza ca ONG, în anul 2007, cu scopul declarat de „promovarea apiculturii, cercetare – dezvoltare în apicultură, cursuri profesionale în apicultură, editură apicolă, publicaţii apicole, promovarea practicării apiculturii şi consumului de miere”.

Asociația este una cunoscută la nivel național, nu numeroase activități de amploare la activ, fiind considerată cea mai mare asociație a apicultorilor din țară. ONG-ul apicultorilor constănțeni este condus de un consiliu director din care fac parte Ovidiu Chircă, Ciprian Ardeleanu şi Cornel Brezae. Cel mai cunoscut este Ovidiu Chircă, inspector superior încadrul Consiliului Judeţean Constanţa, la Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cornel brezaie era sageata lui amuras finu lui constantinescu,toate magariile le faceau p numele lui brezaie.brezaie este un escroc,constantinescu a trecut multe bunuri p numele lui,au la limanu o fabrica de miere cu fonduri.
0
0
Mexicanii din Tomis III cu legume fructe...vand de 3 ori de la targul de legume...nu-i duce capul sa verifice...tiganii poarta vina...
3
0
Bai ce umbla astia cu sofirlica. De ce bre nu spuneti ca anaful jindarilor le sta in git ca nu au case de marcat asemenea asociatii non profit. De ce nu se sesiyeaya DNAul in legatura cu salarea banilor negri ale pensionarilor din primarie.
4
0
Chiar nu inteleg de ce trebuie inchise fortat firmele care nu au activitate. Cu ce ii incurca pe cei de la ANAF ? Nu trebuie sa le calculeze nimic, doar sa fie in evidenta lor precum ca exista .
9
2
Mai bine ar recupera milioanele de euro furate de politicieni.
12
2
ANAF are cam multe atributii care ar trebui vazut cand sunt sau nu abuzuri. Ar trebui regandite legile in baza carora isi desfasoara activitatea altfel va fi o piedica in economie. In loc sa vegheze la circuitul banilor mai mult o sa-i blocheze.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212