REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ANAF pe litoral: inspectorii caută cazarea 'la negru' în Eforie şi Agigea!

ANAF pe litoral: inspectorii caută cazarea 'la negru' în Eforie şi Agigea!

Replica API 29 august 2019 | 00:26 1007

Inspectorii ANAF au luat miercuri "la pas" Agigea şi Eforie, de data asta ţinta lor fiind cei care cazează "la negru". În Eforie, cei care oferă cazare s-au trezit cu ANAF-ul la poartă: "Au întrebat dacă sunt cazaţi turişti, dacă există casă de marcat şi dacă se eliberează bon", ne-a declarat un localnic.

Cei care înregistrează cazările - cu alte cuvinte, funcţionează cu respectarea legii - s-au declarat mulţumiţi că scapă de concurenţa "la negru"!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mortii matii cu evaziunea ta cu tot ! Ai avut vreodata lepra vreo companie sa vezi cat te mulge statul si nu mai ramai cu nimic ? Cand o sa platesti impozite ca berila o sa vezi cum faci si tu evaziune ! Nu mai zic de controalele de la toti muistii angajati pe pile ! Itm,sanepid,protectia consumatorului,anaf,med veterinara etc ! Niste paraziti care se angajeaza pe pile si traiesc pe picior mare din spagi ! Sa faca impozitele si birocratia mici daca vor sa incaseze ceva de la amaratii care-si suplimenteaza veniturile pentru un trai mai bun !
6
2
Tu nu muncesti cocota: tu faci evaziune. Si sigur alergi dupa ajutor social.
3
0
Aia cu cheile iti i-au minim 200 maxim 500 de lei daca iti baga turisti o saptamana. ganditi va, daca baga 10 cazari pe zi ori minim 200 de lei, 2000 de lei pe zi MINIM fac babele alea de invart cheile prin eforie si voua va e mila de japitele apea cuuuurva batrane
2
0
Javra ordinara esti tu. Dupa cum se intelege, eu sunt cea care munceste si tu esti cel care sta mana intinsa dupa ajutor social.
2
1
Pe Aurel Vlaicu la 9 dimineata erau deja vreo 20 evazionisti cu cheile in mana. De maine vor fi mai putini
1
0
Pai scrie si adresa ta ca iti futem un control sa te lecuim. Javra ordinara PLATESTE-TU DARILE LA STAT, nu sta la mana intinsa dupa ajutor social.
10
1
Toti cei care comentati aici sunteti niste putori ordinare care stati la umbra si va fute grija de ce face altul. De ce sa platesc eu taxe si impozite la stat? Este casa mea si fac ce vreau cu ea. Cand eu mi-am facut acea acasa, a venit anaful sa ma ajute cu ceva? M-a ajutat statul cu ceva? Acum de ce sa impart eu munca mea cu ei?
8
9
La sarbu la bloc
10
0
Anaf a dormit toata vara si acum s-au trezit ----evaziune la transportul cu micro siautobuzele pe litoral mergi 10 zile si nu primesti un bilet --cazare fara acte -comert ambulant la baile reci Ef Sud fara acte etc----
3
1
Luati la verificat mache din Costinesti.Astia nu au treaba cu taxele si impozitele.
2
3
Cu parere de rau, dar Eforie Nord este plina de neica nimeni pripasiti doar pe sezon si care sar pe masinile turistilor sa-i plaseze la diferite adrese. Comisionul lor este de 10-15% in functie de relatia cu vila sau hotelul respectiv. Pot fi usor de reperat daca se vrea..... Dar, cam tarziu....
1
0
Gigi , nume de PROST , ce poti sa-i ceri unuia ca tine ! Nu ai nici o scuza ! Si pseudonim daca ar fi , cat de PROST sa fi sa alegi un asemenea pseudonim ! Somn usor...
3
1
la intrarea in mamaia ati fost ? e plin de pensionari care agita cheile in fatza masinilor .veniti cu sirena si cu masinile inscriptionate sa vedeti ce vioi sunt
2
0
Laura, acum mi-am dat seama. Sotul tau a urcat sculele in pod si nici clienti nu-ti mai aduce la poarta. Tu tipi aici sa vada lumea ca duci lipsa... Acum e clara conexiunea intre ANAF si poarta si varza din capul tau. Ia un castravete mare si gros si da-i btaie ca in curand sari pe pereti.
3
2
Gigi , cand scriu ca dormi este adevarat , dormi pe tine , trezeste-te ! Cand esti teaz ai vazut cumva vreun hotel cu poarta ? Repet , cainele moare de drum lung si PROSTUL adica Gigi moare de grija altuia...
5
4
prostane , asteapta turistii la poarta , au dovada .....daca au platit mult dau si declaratie ca nu au fost trecuti in evidenta cazarii ....iar de plata la stat nici nu poate fi vorba . Cand ii prinzi in fapt , ce pot spune prostanacule . mai e nevoie sa intre in curte ?
2
1
Laurica, ia mai citeste articolul de doua randuri sa vezi unde spune ca e vorba de persoane fizice sau juridice. Ca presupui tu vazand cuvantul cazare...Dar tu esti ignoranta, superficiala si in lipsa de proteina. Cazare ofera si hotelurile si pensiunile. ANAF e preoculpat de frauda fiscala, indiferent cine o produce. Ai si tu o maghernita de inchiriat si ai intrat in panica? Plina tara de prosti, dar pana la internet ii stia doar familia.
7
3
Alo , Gigi trezeste-te , ca inca dormi pe tine ...Subiectul este persoanele fizice nu persoanele juridice , pensiunile la care te referi in timp ce dormi ...Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia....
11
6
Bine la face! Tot litoralul este impanzit de turism "la negru". O pensiune cu 20 de camere in Vama Veche produce in doua luni peste 300 000 ron. Astia sunt bani, nu gluma, de ce sa nu plateasca impozite? Vad prostai care tot spun ca ANAF strange bani pentru buget. Pai cu asta se ocupa ANAF, stage bani la buget ca prostaii sa mearga si ei pe drumuri la scoala, la spital, la birt. Da, pentru toate asta se platesc taxe de catre cei care muncesc. Plina e Romania de hori si prosti, ca nu stii care din ei sunt mai multi.
7
6
Buna ziua,nu este obligatoriu sa emiti factura fiscala sau bon fiscal.Se depun declaratii fiscale la ANAF.Sa mearga clientii la hotel,dar ei vor sa vina 6 insi sa stea toti la un loc sa plateasca te miri ce si mai nimic,sa mai puna si de-o masa la aragaz.Alup igus ANAF.banii lu Voiculescu nu-i mai recupereaza
5
1
nici cei care livreaza butelii de gaz la domiciliu nu dau bon fiscal. pe ei cand aveti de gand sa-i controlati?
7
1
Propun ANAF sa initieze o lege prin care fiecare roman sa detina o casa de marcat electronica mobila ! Atunci cand efecueaza servicii , instalatii , constructii , auto , consiliere s.a.m.d sau cand primeste spaga sa scoata casa de marcat si sa emita bon fiscal ! In felul acesta vor fi toti romanii multumiti ca a murit si capra vecinului ...
4
2
Cine doreste bon sau factura sa mearga la hotel ! Amatorii de chilipiruri sunt cei carora le convine ! Este ca si cum ma tocmesc cu un zugrav persoana fizica si dupa ce zugraveste casa ii cer bon fiscal , stiind de la inceput ca nu are cum sa-mi elibereze !
10
1
Cu verificarea celor din Constanta au terminat ? Au trecut la Agigea si Eforie ?
4
3
La sfarsit de sezon sau fgandit . Cam tarziu neicusorule . Sunt multe activitati care le trec pe la nas inspectorilor ANAF . Cum ar fii in constructii , mecanici auto , instalatori e lectrici , instalatori sanitari . Numai ca inspectorilor le este mult mai usor sa ajunga la cei care lucreaza la vedere si evaziunea fiscala va continua . Pe cei care realizeaza venituri nedeclarate sa puna tunurile ANAF nu pe cei care platesc statului contributiile . Daca sar mobiliza acesti inspectori si daca ar pune mintea la contributie , ar reglementa situatia . NUMAI CA NU SE VREA .
7
0
nu cred ca avem noi idee cat se face evaziune fiscala din cazare se face.luati olx si sunati sa vedeti daca dau bon.
5
1
In Tuzla centru,str Farului si str. Costinesti nu mai ai loc sa parchezi de sezonisti
10
2
La Costinesti pe strada Tineretului incepand de la gara veche majoritatea inchiriaza la negru cu exceptia la doua trei firme,asa vor scapa de concurenta neloiala !
4
1
vedeti in mangalia,zona garii,sintmasini pe care scrie cazare.Cazeaza tiganimea toata vara la negru.Spaga orbeste anaful,atentie!
2
3
de ce nu ii cauta si in constanta?
2
0
Platiti impozite ca toti oamenii cinstiti.
7
1
in primul rand, cetatenii din eforie au o parere oribila despre functionarii primariei si poate ca si despre anaf. in al doilea, anaf a facut un kanaf. si p-ala l-au facut praf. ough.
4
3
Huuuuuoooooo panaramelor!!!!
8
5
Cauta cazarea la negru?? Adica vor sa le oferim una? Sau cauta un negru care sa-i cazeze?? Aaa cauta amenzi pentru bugetul statului secatuit de PSD....
15
5
Toata vara am inchiriat la negru la pens Sandra, str Garii nr 4, si nu ma deranjat nimeni. Banii praduiti ia-m bagat in cont, sa nu mii gaseasca in casa!
6
6
Nu i lasati in curte. Nu vorbiti cu ei. Inchideti le usa n nas. Nu au mandat deci nu pot intra decat daca i invitati la cafea.
16
10
Sa suga pula ANAF!! intai sa recupereze hotiile politice si dupa aia sa inceapa cu cacaturile astea
31
13
S-auvtrezit balaurii! La munte unde se cazeaza 12 luni pe an nu controleaza nimeni. La mare 2 luni controleaza toata lumea!!! Javre!!!!
35
9
Sa le dea ANAF locuri de munca si sa le mareasca pensiile romanilor si atunci romanii nu vor mai apela la astfel de metode !
27
7
mai bine vedeti ca toate restaurantele din mangalua,neptun,de ex Lavrion mangalua si rustic,neptun,Nu dau bonuri fiscale.Niciodata!Lavrion are contabilitate dubla,mai are un calc in spate.Ceaiurile,cafelele de dimineata pina la 12 Nu sint fiscalizate.Zilnic! cita spaga luati?merita o placinta jobul vostru,sau hu va este teama ca.l pierdeti?
15
7
Au ramas odraslele bugetarilor fara bani de sampanie in Mamaia Nord la cluburi
16
9
Mai, sa fie !Un amarat isi inchiriaza 2-3 camere din casa lui atunci cand ii pica un client disperat ca nu gaseste cazare, dar ce te faci cu o pensiune sau un hotel care cazeaza la negru un numar de camere tot sezonul sub acoperire: cazare personal sau protocol. Aici nu-si mai baga nasul Anaf, nu-i miroase a evaziune? Si vii in control.la sfatsitul verii, cand nici amatori de chilipiruri nu mai sunt, ca eu i-as amenda si pe cei care accepta cazare, masa, agrement etc fara sa primeasca bon fiscal, ca sa fie treaba corecta.
19
9
Hai si cu meditatiile ca astia nu predau mai nimic pe la scoli ca sa forteze copii sa vina sa se mediteze
19
7
Toata vara la Ef nord pe dreapta stau oamenii cu chei ptr inchirieri ----acum uu vazut ? Ce caraghiosi !
15
6
Veniti si in Cta! Jumatate din oras e dat spre inchiriere!
16
9
La Agigea!!! Acolo se invart cei mai "negri" bani din turism! Hahaha!
14
9
Sacalii astia de la anaf sunt trimisi sa suplimenteze bugetul de stat falimentat de catre PSD...
23
7
Daca eu dau bon fiscal ori factura pt. cazare musai sa-mi parasc vecinul care nu stie ce-s alea si-i raman bani mai multi!
11
8
In sfarsit a aflat si ANAF unde sunt banii adevarati. Cazare, mancare, transport. Aici se ruleaza banii mari din turism.
15
10
Si n-au gasit pe nimeni!
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272