REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ANAF, pe urmele Elizei Pufleanu, patroana grădiniței unde copiii erau maltrataţi şi puşi să bea alcool

ANAF, pe urmele Elizei Pufleanu, patroana grădiniței unde copiii erau maltrataţi şi puşi să bea alcool

Mirela PASCAL 17 decembrie 2022 | 00:00 10114

Probleme, din nou, pentru Eliza Pufleanu, patroana grădiniței Micul Regat, care a fost implicată într-un scandal de proporții, după ce s-a descoperit că micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma scandalului, Pufleanu și-a închis firma, însă a ”uitat” să-și plătească datoriile la stat, așa că ANAF îi cere angajarea răspunderii solidare pentru suma de aproximativ 60.000 de lei.

Eliza Pufleanu

Eliza şi soțul ei Dumitru Pufleanu au patronat grădiniţa "Micul Regat", unde copiii erau trataţi ca nişte regi, cu vin şi cafea, în urmă cu 6 ani. Atunci, părinţii au descoperit, din întâmplare, că micuţii erau maltrataţi de angajatele grădiniţei, sceleratele explicând ulterior vânătăile prin faptul că respectivii copii s-ar fi lovit singuri. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma declanşării scandalului, autorităţile au găsit mai multe nereguli la grădiniţa bar & lounge, inclusiv faptul că "Micul Regat" funcţiona fără autorizaţie, ci doar pe baza unei declaraţii pe propria răspundere.

copiii de la Micul Regat, maltratați

Eliza Pufleanu a fost condamnată la un an şi 5 luni cu suspendare, iar în urma scandalului și-a închis societatea în baza căreia funcționa grădinița, SC Micul Regat Edu Center SRL. A uitat, însă, să-și achite obligațiile  către stat, ajungând, astăzi, să fie datoare către ANAF cu aproximativ 60.000 de lei. Anul trecut, organul de control i-a comunicat Eizei Pufleanu decizia de angajare a răspunderii solidare din cuprinsul căreia rezultă că s-a dispus antrenarea răspunderii solidare pană la concurenta sumei de 57.419 lei, în calitate de asociat şi administrator al societății debitoare SC Micul Regat Edu Center SRL. A mers în instanță, invocând faptul că în privinţa sa nu s-ar putea reţine neîndeplinirea cu rea credinţă a obligaţiilor, întrucât aceasta nu a deţinut calitatea de administrator  al societăţii, ci doar pe cea de asociat al acestei societăţi şi în această calitate nu avea obligaţii legate de declararea/achitarea obligaţiilor fiscale ale societăţii. Acțiunea i-a fost respinsă, de Tribunalul Constanța, în octombrie, însă pe 29 noiembrie, Pufleanu a formulat apel.

ANAF

Și soțul are probleme cu statul

Nu este pentru prima oară când familia Pufleanu e acuzată că  nu-și plătește dările la stat. Și soțul Elizei Pufleanu, Dumitru, are probleme grave cu legea, după ce procurorii au constatat evaziune fiscală la una dintre firmele administrate de acesta. Este vorba despre SC Ian Prod 2000 SRL, ce se ocupă cu fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor. Pufleanu e acuzat, printre altele, de evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive. Potrivit unor surse, Pufleanu ar fi prejudiciat statul cu peste 100.000 euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În continuare aceasta individa conduce o gradinita unde se practica lucruri traumatizante pentru copii, fără a da explicatii parintilor. O nemernica!
0
0
Degeaba sunt legi în tara asta, sunt doar ptr oamenii simpli și ptr fraieri. Eliza Pufleanu încă are grădinița sub un alt nume Santa Maria del Mar situata pe strada Ion Rațiu. A rămas același mamifer sălbatic, pe care o intereseaza doar banii și nimic altceva!
0
0
Cum pute ti sa vorbiti asa ceva este un pacat(funia de gat) orce om greseste fiecare ivsi asuma greselile, vedeti ca niciodata nu este tarziu si roata se poate antoarce ptr rautatile comentate.
0
2
Pentru bani, aceasta subspecie primitiva este in stare de absolut orice. Sa le dea Dumnezeu dupa suflet!
1
2
Dc dracu va duceti copii la gradinite particulare sa stea mama cu ei acasa ( pana termina gradinita)din moment ce iti permiti sa achiti taxa la privat daca nu la gradinita de stat . Asa va trebuie sa iti bata joc de voi daca vreti sa scapati de copii si sa va laudati, asa va meritati. Hai pa
2
3
Am auzit ceva de funie și am zis aduc săpunul !!!
3
1
Fartic , eu zic sa nu mai iei in seama mesajele tuturor cipanilor agarici . Pentru toti romanii , Dumitru si Eliza Pufleanu , ati fost si veti ramane niste infractori !!!
10
3
Fartic nu baga in seama toti agaricii … tu ai fost si vei ramane o legenda a makidonilor ! Ptr toti agarigii : baronu nu cade niciodata !
1
13
Va n gura de mucani , da-ti-va copiii la gradinita makidonilor sa vi-i maltrateze si sa le dea sa bea,bai cretinilor makidonii ar fu te o sj pe ma sa pt bani
11
2
Nu il cunosc pe ala despre care vorbesti,dar la cate articole am citit cu 100 de oi,capre,taurine,etc.care din greseala au fost scrise 1000 ,sau la hectare de pamant la fel,unde au scapat oameni din greseala un 0 in plus si sutele sau transformat in mii,sau alte falsuri grosolane care s-au platit sunt doua variante,cel sau cei care au aprobat platile sunt ori p****i ori corupti,dar la ce nivel de trai au oameni astia dintrun salariu de bugetar eu nu cred ca sunt p****i.
5
1
Deci sa inteleg ca sterghiu a creeat toata vagabonteala !
2
3
Pt.asta de sub mine. Despre care autoritati vorbesti ma?,pai in cele mai multe cazuri astia care ar fi trebuit sa-i verifice pe m*******i le-au intocmit astora actele false dupa care proprietari de animale scrise doar pe hartie au semnat si incasat bani pe care i-au impartit cu cei care trebuia sa verifice datele autentice,caci machidonul ajuns intro functie prin care se gestioneaza bani statului sau fonduri europene asta este primul gand care il are,cum sa fure bani aia acoperiti cu acte legale,nu sa isi faca treaba pentru care sunt platiti.
9
1
Luati urma tuturor acestor berbeguti sa vedeti cate magarii au facut … cu tauri , oi , vaci fictive ! Fonduri europene furate ! Nu se poate asa ceva !intro saracie lucie in tara romaneasca astea au facut numai magarii ! Sint peste 100 de familii din satele stejaru , tistimelu camena cu tauri doar pe hartie , de ce nu se intampla nimic ? Cine tine oile astea in spate ?
11
3
Dumitru Pufleanu , AKA donchi , un cipan j***s cu tepe date prin toate firmele pe care le are sau le-a avut , oricine poate accesa portalul Judecatoriei Constanta sa vada dosarele penale fara numar in care este implicat. Machidoanka lui , Eliza Pufleanu , o alta penala fara scrupule in stare de orice pentru bani , nu tine cont ca se joaca cu vietiile unor copii nevinovati .
15
1
Sorinele, comentezi singur in disperare, papagalule. Esti kaakkat pe tine, ai auzit de DNA. Alooo, USR este singura varianta in Constanta. Esti un rebut penelist si soogi la condukta RAJA. Lorry e sefa ta, si nu iesi din vorba ei.
4
3
Pentru 37 de minute in urma. Mai m**e,sa spui ca toata vina pentru starea invatamantului din jud. Constanta o are Sorin Mihai si PNL trebuie sa fii ori p***t ori PSDist,adica aliati PNLeului la guvernare care asta au facut mereu prin oameni lor"daca s-a intamplat ceva bun decand este alianta asta este meritul PSD iar pentru tot ce este rau sunt vinovati PNListi",mai idiotilor ati ros din acelasi ciolan tozi si PNL si PSD si UDMR ,nu ai cum sa spui ca ce a facut aliatul tau la guvernare este rau dar tu sa stai impreuna cu el la aceiasi masa in guvern si sa decizi viitorul tari,aici este simplu ori sunteti parteneri la guvernare si va asumati si ce este bun si ce este rau,ori pleci de la ciolan; revenind nu sunt de partea lui Sorin Mihai dar nici nu pot sa spun ca pana sa vina asta sef peste invatamantul din jud.Constanta totul era bine,scolile si gradinitele din Constanta aveau profesori,invatatori si educatori de o tinuta ireproshabila care odata cu venirea lui S.M.au devenit niste spagari si cu calificative sub 5 la teste iar institutiile din subordinea ISJ.Constanta erau dotate cu tot ce trebuie pana sa vina S.H.sef dupa care s-a ales praful de scoli,nu ma,personalul didactic de dupa 1990 este tot mai p***t ca pregatire si mai corupt de la un an la altul "desigur sunt si exceptii si bravo lor,acelor profesori,invatatori si educatori",iar uni privati care au intrat in invatamant au iubit atat de mult profitul,ca in cazul de fata,ca au uitat complet de obligatiile pe care le au fata de copiii.
5
3
Domnu funie platesteti datoriile pe la oameni !
9
0
m********i, sare banul!
3
0
Sor'sa l' ăsta arată de zici ca a stat numai pe câmp. Are fața brăzdată de nuielușe. Cum s-o trezi barbac'su dimineața lângă ea? Nu se sperie?
3
0
Ministerul educatiei doarme cum si ziaristii din Constanta dorm linistiti. Sorin Mihai este autorul moral al acestor abuzuri si monstruozitati din educatie. Inspectorii schiloditi in accidente(fara anchete si repercursiuni), mii de euro spagi incasate la ISJ(totul ok), copiii abuzati sexual si abandonati, zeci de dosare penale pe numele celor care conduc educatia din inspectorat si din scolile constantene, unde spaga curge lin in buzunarele directorilor, asa cum a dovedit DNA, nu produce nimanui indignare? Fosta eleva a renumitului spagar batran Nicoara Vasile respectiv DECA LIGIA DOARME (duduia e ministru, dar nu cred ca a aflat inca). Fostul ministru Tampeanu este la gunoi dar a girat dezastrul prin sustinetea pe functia a acestui impostor MIHAI SORIN. Mihai Sorin un hot si un cunoscut slugoi de toti colegii din facultate, se lauda continuu cu averea stransa din spagile de mii de euro. Deh, acum este milionar si are iubita educatoare, starleta de videochat. Nu mai are PNL alte propuneri, sau asta e valoarea echipei COSA-BOURCEANU-LUPU-HUTUCA? Sau fosta sotie, medic, care a facut posibi acest accident istoric prin numirea impostorului Mihai S, este strans conectata la factorii de concucere din PNL? DEZASTRU ESTE IREPARABIL CUM SI VIITORUL MIILOR DE ELEVI DIN RURAL DISTRUS.
11
4
Bun prieten cu donchi pufleni , flacaul de a vrut sa si faca felu ! Acum donchi joaca rol de smeker pe la olimp cu banii bancilor binenteles ! Are termen de funie maxim 2 ani de acum incolo !
9
0
Cică datori la bugetul de stat, păi oameni buni fac pariu cu voi că dacă mergem la sediile anaf, 90% sunt m*******i deai lor iar șeful cel Mare tot m******n, păi voi credeți că, corb la corb își scoat ochii, plus că sigur au tergiversat recuperarea datoriei, până șeau trecut averea pe bunici și părinți așa că statul mai ia de la ei praful de pe tobă
16
2
Legea este mult prea blanda cu asemenea specimene , intr-o societate normala stimabila era la inchisoare si acum , cu obligatia unor despagubiri consistente catre familiile copiilor maltratati. Culmea tupeului este faptul ca aceasta individa are dreptul sa-si continue activitatea infractionala in cadrul gradinitei Santa Maria del Mar , situata pe strada Ion Ratiu , evident ca si in acest caz merge pe vechea reteta si nu apare in acte drept administrator . Iar ca tabloul infractional al familiei Pufleanu sa fie complet , il avem si pe cipanul Mitica care s-a facut remarcat de-a lungul timpului prin gainariile comise la societatiile pe care le-a detinut . Un tepar consacrat al Constantei care inca pastreaza urmele de cas proaspat in coltul gurii.
22
0
EU SUNT UNUL DINTRE PARINTII CARE AU VIZITAT MICUL REGAT PT COPIL,MI S-AU PARUT CAMERELE FOARTE MICI,ERA POTRIVITA PT LOCUIT O FAMILIE CU UN COPIL NU GRADINITA,L-AM DUS PE STRAJERULUI SI AM ALES CORECT,INSA CAND AM VAZUT IMAGINILE CU BESTIILE ALEA DE FEMEI CARE BATEAU COPII SI II TARAU SI TIPAU LA EI, IMI VENEA SA MA PUP RETROACTIV CA AM ALES BINE,ASOCIATUL UNEI FIRME NU STA CU COPII, INSA COMORILE ALE DE FEMEI, INTRE CARE UNA SOTIE DE PREOT, I-AU CHINUIT PE AMARATII AIA SI NU AU PATIT NIMIC,AU INCHIS PRAVALIA ACOLO CA SE INPUTISE TREABA SI AU DESCHIS PE ION RATIU
18
0
Ce caramb de nanau are cimpanzita.
15
1
Nici makidonii ăia bătrâni nu sunt cinstiți ,ba din contra dacă un bătrân are doi băieți și unul este hoț, iar celălalt cinstit,fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit e tivichel, adică cum s-ar zice mai pe românește pentru makidoniii bătrâni hoțul este baiat deștept-îl duce capul, pe cand ăla cinstit este un fraier. Așa este în e t n i a makidonilor. Furtișagurile sunt principala lor îndeletnicire.
24
5
Ce să mai...lepre! Mari lepre. Infractori de drept comun. Javre ordinare.
17
3
Si cate ca ea peste tot ,viclenia si răutatea le caracterizează ....minte ca la oi in ambalaj de mari Doamne
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212