REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Anamaria Ferentz: "Niciodată nu m-am simţit atât de singură în America"

Anamaria Ferentz: "Niciodată nu m-am simţit atât de singură în America"

Replica API 30 decembrie 2020 | 00:00 1467

E tot timpul cu gândul la cei dragi şi ar face totul pentru ei! Anamaria Ferentz a stat două săptămâni în izolare, în America, pentru a reveni acasă, în România, de sărbători. Artista recunoaşte că, la fel ca noi toţi, a avut un an dificil. Ba mai mult, s-a simţit mai singură ca niciodată în SUA, iar asta din cauza prostelor de amploare, care i-au creat sentimentul că se află pe front, şi pandemiei.

Anamaria Ferentz

Pe Anamaria Ferentz nu ai cum să nu o apreciezi. Te cucereşte cu glasul ei melodios şi sinceritatea dezarmantă. Am povestit cu cunoscuta artistă despre viaţa din America, relaţii şi căsătorie, dar şi despre viaţa în pandemie.

Din cauza faptului că în Los Angeles sunt foarte multe cazuri de covid şi eu mă pregăteam să vin în ţară, m-am autoizolat pentru două săptămâni, fiind foarte precaută în ceea ce îmi priveşte familia. Mi-am dorit să ajung în România sănătoasă pentru ei, dar şi pentru mine. Şi chiar dacă prietenii îmi pregătiseră o petrecere surpriză, surpriza şi mai mare a fost că nu s-a putut ţine, din motivele menţionate mai sus, dar şi pentru că fiecare a avut probleme în familie sau la lucru din cauza coronavirusului. Din păcate, nu este de glumă şi trebuie să ne protejăm cât se poate. Asta nu înseamnă că trebuie să exagerăm, ci doar să fim precauţi.

De ziua mea am stat acasă cu doi prieteni, care se izolaseră la rândul lor, de fapt trei, incluzându-l şi pe Supai, căţelul meu. Am primit tortul meu preferat: signature crepe de la "Lady M", de la prietena mea Larisa, cea care organizase petrecerea surpriză... dar şi cadouri şi foarte multe flori, fără să mă aştept la nimic din toate acestea. Aşa realizezi ce prieteni minunaţi ai, când vezi cât de mult se gândesc la tine, şi aici mă refer la gesturi, care au mai mare valoare decât orice.

Ce faci acum, de sărbători?

De sărbători sunt cu familia, în România. Este cel mai frumos cadou pe care îl pot avea şi pe care mi-l doresc în fiecare an. Nimic nu se compară cu sărbătorile în familie. Ei sunt motivul pentru care plec de la cald la frig.

Cum a fost acest an pentru tine?

A fost un an cu bune şi rele. Bun pentru că am fost sănătoasă, atât eu, cât şi familia mea, că am călătorit şi anul acesta, nu mult, dar cât de cât, pentru că nu pot sta locului.

Rău pentru că nu am putut avea activitatea artistică propusă la început de an. Am avut un singur spectacol tot anul, la Dallas- Texas, în octombrie. Deşi îmi propusesem să scot mai multe piese, am scos doar una, legată de covid: OMG, ce bine e!, în două variante, română şi engleză. Le găsiţi pe YouTube la "Anamaria Ferentz Official". Canal pe care încerc să îl revigorez, cel anterior mi-a fost hăcuit şi a dispărut de tot.

Te sperie ce trăim? Ţi-a fost vreodată teamă să nu iei boala?

M-a speriat doar faptul că nu puteam ieşi din casă. A fost teama de necunoscut, dar şi pentru că nu mi-aş fi dorit să iau boala şi să îmbolnăvesc pe alţii. În acelaşi timp, în America, au fost acele mişcări politice care ne-au afectat pe toţi. Nebunia s-a petrecut şi în zona în care stăteam eu, zona Fairfax, în Los Angeles. Era ca pe front, maşini de poliţie în flăcări, urlete, zgomote produse de pistoalele cu gaze lacrimogene, armata cu tancuri, elicopterele care survolaz strada mea non stop. Nu a fost plăcut deloc.

În 10 ani de America nu m-am simţit singură cum m-am simţit în perioada respectivă, cea cu protestele. Eram doar eu şi căţelul în casa. Şi acum îmi dau lacrimile când îmi aduc aminte, a fost îngrozitor, am înţeles cum se simt cei care sunt în zonele de război. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva, Pe planeta asta ar trebui sa fie doar pace, să nu mai fie niciodată nici un război Educaţia şi iubirea sunt cele mai importante.

Cirește mai mult pe: okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca in state apari la tv cand vrea pasarica ta?
1
0
Vai saraca .Hai sa le plingem de mila .
2
0
n-o mai incalzeste ciocanu lu nastase si banii. sa pupu mustata aia, ca femeie. cati bani ar trebui sa abe un barbat cu mustata aia infecta, sa fie de acord o femeie, sa-l pupe pe bot?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212