REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul la lăutari: „Se va face apel pentru pensia alimentară!”

Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul la lăutari: „Se va face apel pentru pensia alimentară!”

Valentina CAMARA 22 noiembrie 2022 | 00:00 662

Anamaria Prodan a sărbătorit cu fast noul statut de femeie liberă ca pasărea cerului! Impresara a mers, duminică, și s-a distrat pe cinste cu prietenii apropiați la un chef, cu lăutari! Prodan a declarat că, încă, nu a intrat în posesia hotărârii oficiale de divorț. Avocații impresarei sunt, însă, pregătiți să facă apel, asta dacă decizia nu este în favoarea clientei lor.

 Sâmbătă, 19 noiembrie, s-a anunțat încheierea divorțului în presă, iar, duminică, Anamaria Prodan a ieșit la un chef de zile mari, în postura de femeile liberă și independentă. Impresara s-a distrat cu prietenii de mama focului, la un local din Otopeni, și nu s-a arătat deloc îngrijorată sau afectată de ultima deciziei a instanței de la Buftea.

Înconjurată de prieteni și de colaboratori, Anamaria Prodan a dansat și a primit ca de obicei dedicații de la lăutari. „Sunt o femie liberă! Așa am fost mereu!”, a strigat impresara, aflată la masă, alături de mai mulți bărbați influenți.

Anamaria Prodan: „Se va face apel la decizia instanței!”

Sâmbătă, 19 noiembrie, a explodat în presă anunțul divorțului oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Instanța de la Judecătoria Buftea a decis să admită cererea fostului său partener și să pronunțe separarea oficială între cei doi. Cel puțin așa s-a vehiculat în presă, unde Laurențiu Reghecampf a și oferit o declarație pe marginea ultimei hotărâri a instanței de la Judecătoria Buftea.

Impresara susține, însă, că divorțul este unul la secret și că avocații ei nu au primit încă hotărârea oficială din partea instanței.

„E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sămbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficia,l nimic până la ora asta!”, s-a mărginit să comenteze Anamaria Prodan, pentru Click!

Avocatul Anamariei Prodan a anunțat că așteaptă hotărârea oficială din parea instanței, după care se va face apel.

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi.

Judecătoria Buftea nu a decis, încă, nimic oficial! Orice decizie va lua instanța, dacă e spre binele clientei mele va fi ok, dacă nu, vom face apel. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Proda, potrivit click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum ea era o femeie libera din totdeauna si cand ovezi cat de afectata e ea ca REGHE isi neglijeaza COPII care ca numi unul e al lui fetele ce treaba au cu el?
1
0
Ne-a tampit cu treningul ala!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272