REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Anamaria Prodan își caută iubit după despărțirea de Flavius Nedelea și două căsnicii eșuate

Anamaria Prodan își caută iubit după despărțirea de Flavius Nedelea și două căsnicii eșuate

A.F. 31 mai 2023 | 00:00 808

Anamaria Prodan își caută iubit. Vedeta, care a trecut prin două divorțuri și mai multe despărțiri, nu și-a pierdut încrederea și crede că își va găsi sufletul pereche. Într-un interviu pentru Playtech, impresara a spus cum trebuie să fie viitorul ei partener.

Anamaria Prodan isi cauta iubit dupa despartirea de Flavius Nedelea si doua casnicii esuateAnamaria Prodan

La două săptămâni de la despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a trecut peste separare și se gândește la viitorul ei. „Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei”, a declarat Anamaria Prodan, care a fost căsătorită de două ori și tot de două ori a divorțat.  

Anamaria Prodan: „Eu caut acel bărbat care îmi seamănă”

Acum, impresara își caută iubit. Are și pretenții, își dorește ca viitorul partener să fie mândru și puternic, să semene mult cu ea. „Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!”, a spus ea.

Anamaria Prodan isi cauta iubit dupa despartirea de Flavius Nedelea si doua casnicii esuate

Și a continuat: „Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt!”.

De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Pe 17 mai s-a aflat că Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit după doar câteva luni de relație. Impresara și omul de afaceri au postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde au anunțat că despărțirea a fost de comun acord. „Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Anamaria Prodan isi cauta iubit dupa despartirea de Flavius Nedelea si doua casnicii esuate

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.”

La rândul său, Flavius Nedelea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune aceleași cuvinte frumoase despre fosta lui iubită. Relația lor a durat doar câteva luni.

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers.

Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cit de prrost sa fii sa stai cu baragladina asta .
1
0
una parasu tistaa
1
0
sa-si caute ca de acum cine se uita la ea se gandeste la partea financiara ca in rest.....
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468