REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Anamaria Prodan, mesaj tranșant după ce s-a speculat că urmează să scoată o piesă cu Dani Mocanu

Anamaria Prodan, mesaj tranșant după ce s-a speculat că urmează să scoată o piesă cu Dani Mocanu

Valentina CAMARA 11 ianuarie 2023 | 00:00 436

După ce a făcut un live pe TikTok alături de Dani Mocanu, în spațiul public au apărut mai multe speculații potrivit cărora impresara ar urma să dea lovitura în lumea muzicii și să scoată o piesă alături de cântărețul de manele.

Vorbele au ajuns și la urechile Anamariei, care a ținut să facă lumină în acest sens și să le răspundă celor care erau curioși dacă urmează sau nu să o audă pe aceasta cântând.

Anamaria Prodan, reacție dură față de presupusa piesă pe care s-a spus că ar face-o alături de Dani Mocanu

După ce a făcut un live timp de minute bune alături de Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră, s-a spus că cei doi ar urma să colaboreze. Hotărâtă din fire, Anamaria Prodan nu a vrut să lase lucrurile în aer și a vrut neapărat să clarifice zvonurile care au apărut în spațiul public în legătură că presupusa piesă.

Vedeta spune că nu are de gând să intre în muzică și că nu își propune să lanseze melodii cu nimeni.

Totuși, Anamaria a ținut să mai precizeze faptul că dacă cumva va alege vreodată să scoată o piesă, aceasta a spus că va face chiar ea anunțul. Mai mult decât atât, impresara i-a criticat pe cei care au lansat aceste zvonuri.

„Vă rog respectos, şi aşa în general, rog presa să se oprească să facă speculaţii pe baza numelui meu! Eu nu fac melodii cu nimeni, dacă fac eu melodii cu cineva, anunţ. Faptul că pe TikTok mă distrez cu prietenii mei, asta nu înseamnă că trebuie făcute ştiri! Eu cred că jurnaliştii adevăraţi pun mâna şi fac ştiri adevărate, nu stau să se uite noaptea pe TikTok, să câştige nişte bani de la anumite trusturi de presă. Dacă iei de pe TikTok subiecte, asta nu înseamnă că un jurnalist munceşte.”, a transmis Anamaria Prodan la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pis pe Dani M și pe p*****a asta.stiri despre jeguri
0
0
mai terminati ma cu stirle despre parvenita asta oparita . E vai de capul ei acum mai vrea sa fie si cintacioasa he he .
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212