REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a devenit tătic pentru a patra oară

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a devenit tătic pentru a patra oară

A.F. 2 aprilie 2024 | 00:00 440

Corina Caciuc l-a făcut tătic pe Laurențiu Reghecampf pentru a patra oară. Aflată în America cu iubitul, Ronald Gavril, Anamaria Prodan a oferit prima reacție.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oaraLaurențiu Reghecampf, Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a devenit tătic pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut al doilea copil al cuplului. 

Pe contul său de Instagram, Corina a postat prima fotografie cu bebelușul, un băiețel, făcută imediat după nașterea acestuia. Iubita lui Reghe a preferat să acopere fața bebelușului cu o inimioară, la fel cum a procedat și cu micuțul Liam, primul lor copil. 

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oara

Anamaria Prodan: „Ce face Reghe nu ne interesează pe noi și nu este problema mea sau a familiei mele” 

Aflată departe de țară, în America, împreună cu iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, Anamaria Prodan a făcut prima declarație pentru Click!, pe marginea acestui subiect. 

 „Nu mă mai întrebați de acest om. Dacă vreți să vorbiți cu mine putem să vorbim despre copiii mei și iubitul meu de vis, Ronald Gavril. Ce face Reghe nu ne interesează pe noi și nu este problema mea sau a familiei mele. 

Vă pot spune despre iubitul meu că este minunat, unic, demn, mândru, senzațional și ne e viața rai. Îl iubim toți tare mult “, a declarat Anamaria Prodan, scrie Click!.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oaraRonald Gavril, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a mutat cu iubitul Ronald Gavril, în Los Angeles

Anamaria Prodan (51 de ani) ne-a spus că trăiește, la acest moment, una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. 

Impresara s-a mutat, mai nou, alături de iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, în America. Cei doi sunt nedespărțiți, stau la Los Angeles și își trăiesc iubirea departe de ochii tuturor. 

Ronald Gavril e un iubit foarte atent și o răsfață pe impresară cu buchete de trandafiri imense de trandafiri roșii. 

Boxerul lui Floyd Mayweather are o relație foarte bună cu Reghe junior, fiul Anamariei și al lui Laurențiu Reghecampf. 

 „Ronald îl iubește pe Reghe junior ca pe băiatul lui, îi predă lecții de box, este alături de el secundă de secundă și îl ajută în absolut tot ce face, încât băiatul nu simte lipsa tatălui natural din viața lui. 

Chiar el Reghe junior a declarat că nu are vreo problemă că tatăl lui l-a părăsit definitiv de când a plecat cu amanta de acasă și a luat-o pe alte drumuri! Copilul a și povestit în reality-ul familiei că Reghe nu l-a căutat. Nu îl vizitează nu îl interesează nimic de el. 

Lui Reghecampf toate îi merg pe dos pe plan profesional. Este aproape dat afară din Arabia Saudită, echipa fiind la retrogradare. El face copil cu fiecare femeie și îi uită după câțiva ani pe fiecare ”, ne-au mai declarat surse din anturajul impresarei. 

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oaraAnamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal, în iunie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). 

Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. 

În noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Laurențiu Reghecampf are patru copii, făcuți cu trei mame diferite. Antrenorul are cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer, un băiat, pe Luca. Cu Anamaria Prodan are un băiat, pe Bebeto, iar cu Corina Caciuc are doi băieței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468