REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24k! Imagini uimitoare din timpul tratamentului extravagant

Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24k! Imagini uimitoare din timpul tratamentului extravagant

A.F. 7 iulie 2023 | 00:00 499

Anamaria Prodan a apelat la un tratament extravagant cu aur de 24k! Iată imaginile uimitoare pe care le-a postat vedeta!

Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24k! Imagini uimitoare din timpul tratamentului extravagantAnamaria Prodan

Anamaria Prodan îÈ™i trăieÈ™te viaÈ›a la maxim la cei 50 de ani ai săi! După divorÈ›, vedeta a renăscut pur È™i simplu È™i a început să investească foarte mult în fizicul È™i starea sa de bine. În nenumărate rânduri aceasta a dezvăluit cât de mult îi place să se îngrijească È™i având în vedere cât de multe îÈ™i permite, vedeta este dispusă să apeleze la cele mai bune tratamente de înfrumuseÈ›are indiferent de preÈ›. Aceasta a spus că petrece ore întregi la salon pentru a-È™i face toate procedurile care o ajută să arate senzaÈ›ional. Mai mult, aceasta a spus în trecut că orice femeie de peste 45 de ani ar trebui să se îngrijească cât mai mult È™i să fie atente la aspectul lor fizic. 

Tratamentul costisitor la care a apelat Anamaria Prodan

Ei bine, recent, impresara a decis să facă un tratament costisitor cu aur de 24 de karate. După cum a împărtășit cu fanii săi pe reÈ›elele de socializare, acesta ajută pielea să fie mai fermă È™i mai hidratată.

„Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd, arăt la final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan pe reÈ›elele de socializare.

Pe lângă procedurile de întreÈ›inere, se È™tie că după divorÈ›ul de LaurenÈ›iu Reghecampf, impresara a slăbit foarte mult. Aceasta ne-a mărturisit că este fericită că a reuÈ™it să ajungă la silueta de dinainte de căsătorie. Acum vedeta se menÈ›ine mai bine ca oricând. 

„Mă simt perfect. Arăt perfect“

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 È™i ceva. Acum sunt ok, e bine aÈ™a, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită È™i îi mulÈ›umesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat impresara în urmă cu ceva timp, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mumia dracului. Arata ca Ahmanet din filmul "Mumia", aparut in 2017, cu Tom Cruise. Este extraordinar de superba...
2
0
pe cretina asta!
0
0
vai saraca si cu aur pe ea tot boccie este hehe
5
0
de la prea multi bani nemunciti i se trage nebunia
5
0
Mai bine se acoperea cu c.a.c.a.t.
4
0
ce RETARDATA....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468