REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Anamaria Prodan se înscrie în APP, partidul lui Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan se înscrie în APP, partidul lui Codrin Ștefănescu

Valentina CAMARA 17 octombrie 2022 | 09:54 2442

E mutarea anului pe scena politică din România. După un adevărat război mediatic cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, care a decis să își refacă viața alături de o altă femeie, sexy impresara Anamaria Prodan a decis să intre în politică. Prodanca a ales un partid care i se potrivește perfect în materie de temperament! E vorba Alianța pentru Patrie, partid fondat de Codrin Ștefănescu.

„Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate! Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas.

Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a anunțat Anamaria Prodan pe Instagram, unde și-a anunțat intrarea în politică printr-o scrisoare, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba ana cocar,la banii pe care.i ai,dute in plm in dubai si lasa.ne.ce.ti trebuie maimutzoi genncodrin,partide?daca mata era mahalagioaica,asa esti si tu!
0
0
Mai bine, alegea partidul de milfe romanesti...
4
0
Cine e asta si ce ne intereseaza ce face.
1
0
Nu pot sa cred, mi-a dat o lacrima! In sfarsit vom avea si noi in Romania o femeie presedinte. Go girls! Hahaha just kidding, calm your tits, biiiiiiiiatttch!
2
0
Inca o p******a in partidul puscariasilor,au sanse mari la alegeri cca 0,001%
2
0
Normal!!! Era nevoie si de cotoarbe...
3
0
In programul rabla nu se înscrie dai la nue și votezi
4
0
Deci dl sula decalotata codrin are la dispozitie magistrati in partid. Bun. Trebuia si cordaciunea asta sa mai gaseasca o cale sa se exprime. Sa inteleg ca nu mai are trecere pe la arabitoii aia borati si are nevoie de noi finantari si in felul asta isi mai face niste reclama
4
0
Cu gay si lesbi
4
0
sunteti praf, replica! care mutarea anului? daca se inscria ciolacu in USR, aia era mutarea anului. Niste subiecte mai serioase nu aveti? Decat barfe si cancanuri?
4
0
Ce si la ala in asa zisul partid.... Ce mi e Simion ce mi e Stefanescu.tragi apa dupa ce le restesti numele
5
0
Eu o sa o Vomez!
5
0
Corect,ca doar nu vreti sa se apuce de ceva util,care sa implice munca adevarata si raspundere personala. Cel mai misto' e in politica. Dai gherle,faci toate relele impreuna cu cei din sistem si raspunzi politic,adica te retragi cu multi bani la caldurica,dupa ce nu te mai voteaza fraierimea. Fraierimea voteaza pe altii in loc,la fel de ghioarle si tot asa inainte.
6
0
Politia locala adevaratul grup infractional, pe yt
4
0
Glumita! Hihihi Davai George SIEMON!
3
0
A venit vremea ca Romania sa fie condusa de o femeie. Prodanca presedinte, ii da KO lui George SIEmon la orice ora sau proba orala. Vamos Prodanco!
6
3
Daca ne face oral cum a promis Madonna ca ne face daca o votam pe Hillary Clinton, pai o votam si pe Prodanca. Cine suntem noi sa refuzam un asa oral de calitate? Trebuie sa pune osul la treaba, in folosul omenirii. Unde se face coada? Ca ma bag in fata s-o votez fara maini, daca imi permiteti o gluma. Hihihi
11
0
Pai mahalagioaica este,mincinoasa este,putina bataie cunoaste,cand vine vorba de bani face orice sa puna mana pe ei nu are scrupule Prodanca ;deci se incadreaza Ana- Maria are stofa de politician.
9
0
Superba. O votez.
5
5
vai mortii ei rabla asta
9
2
Praf este femeia
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212