REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Anamaria Prodan și Dani Mocanu, „bătălie” pe TikTok

Anamaria Prodan și Dani Mocanu, „bătălie” pe TikTok

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 414

Imediat după ce s-a aflat că Anamaria Prodan este o femeie singură, Dani Mocanu nu a pierdut prea mult timpul, așa că și-a exprimat sentimentele pentru impresară. De curând, cei doi au fost „protagoniștii” unui moment mai puțin așteptat, pe TikTok, unde fanii au fost surprinși să vadă cât de bine se înțeleg cei doi.

Anamaria Prodan și Dani Mocanu

În urmă cu aproximativ un an, pe când divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf era doar un zvon, Dani Mocanu a făcut o mărturisiri neașteptate, spunând că o apreciază pe impresară și că nu trebuie să fie tristă după divorț, căci el o va iubi mereu.

Ulterior, și Anamaria Prodan a oferit declarații surprinzătoare, moment în care spunea că Dani Mocanu se numără printre artiștii ei preferați. Tot atunci, impresara făcea haz de necaz și spunea că manelistul a știut cum să își crească numărul de vizualizări, având în vedere că i-a dedicato piesă impresarei.

De curând, cei doi au dus o „bătălie” pe TikTok, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de bine se înțeleg cei doi.

Anamaria Prodan și Dani Mocanu, moment viral în mediul online

Anamaria Prodan este activă în mediul online și nu ezită să împărtășească fanilor momentele importante din viața sa.

Văzând acest lucru, fina sa, Andreea Tonciu, a îndrumat-o să își facă un cont pe TikTok, căci va avea mare succes.

Nu a mai durat mult și impresara a început să posteze și pe această platformă, iar la scurt timp, au început să vină darurile sub formă de bani din partea comunității sale, care o apreciază.

Tot în acea perioadă, Dani Mocanu își declara sentimentele pentru Anamaria Prodan. Mărturisirile sale nu au rămas fără ecou, pentru că impresara a spus că manelistul este un artist adevărat.

Dar Dani Mocanu nu s-a rezumat doar la vorbe, căci, imediat după ce a anunțat că divorțează, manelistul i-a dedicat o melodie. La acel moment, piesa a ocupat rapid o poziție în trending, moment pe care nu l-a ratat pentru a mărturisi că o iubește cu adevărat pe impresară.

De curând, cei doi au dus o „bătălie” pe TikTok, acolo unde fiecare încerca să acumuleze cât mai multe puncte.

În videoclipul devenit viral în mediul online, Anamaria Prodan și Dani au avut un schimb de replici neașteptat, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de bine se înțeleg cei doi, semn că au o relație specială, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212