REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Anamblu rezidențial în cartierul Anadalchioi. Investitorul, de origine libaneză, consultă constănțenii

Anamblu rezidențial în cartierul Anadalchioi. Investitorul, de origine libaneză, consultă constănțenii

Replica API 22 august 2019 | 00:00 1715

În cartierul Anadalchioi din Constanța se propun investiții majore, mai exact un întreg cartier rezidențial verde ce promite că va dispune de un confort ridicat al locuirii și de o diversitate a funcțiunilor complementare acesteia prin: spații publice și spații verzi amenajate, servicii și activități comerciale și de alimentație publică. Cartierul este cunoscut ca fiind un cartier unde sunt întâlniți cei mai mulți turci din orașul de la malul Mării Negre. Acesta a fost declarat cartier al Constanței în 1975, când a fost terminată construcția cartierelor Tomis III, Tomis IV și Tomis Nord, până atunci Anadolchioi fiind o comună pe care Constanța o cuprindea încă din 1925.

Încet, dar sigur, cartierul se transformă, tot mai mulți investitori fiind interesaze să construiască în zonă. Societatea ISARAN GREEN S.R.L., companie cu sediul în Brașov, înființată în 2007 care se ocupă cu astfel de investiții, va ridica un ansamblu rezidențial. Înainte de asta, trebuie să respecte niște proceduri. În acest sens, consultă publicul privind elaborarea planului urbanistic zonal - pentru introducere în intravilan și reglementări și urbanizare zonă a terenurilor achiziționate de reprezentanții soceității în perioada aprilie-august 2018. Suprafața totală a terenului ce a generat prezenta documentația este de 115982 mp./ 11.5982 ha.și prezintă următoarele vecinătăți: la est, bulevarul Aurel Vlaicu, la nord-est, strada Haiducului. Are în proximitate zonele comerciale Leroy Merlin și Hypermarket Jumbo și două artere de circulație carosabilă importante – DN 3C – Constanța-Ovidiu și bulevardul Aurel Vlaicu.

Societatea din Brașov este deținută de El Ossman Fedi, din Liban și El Ossman Larisa Nicoleta, din Brașov.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria Constanta a devenit o afacere imobiliara makidoneasca. Majoritatea angajatilor sunt makidoni. trageti dumneavoastra...concluziile nu cu pistolul
0
0
peste 10-15 ani o sa fie plina zona
0
0
Pentru toti farserotii ofticati ca construieste omu' cinstit un bloc, doua, noua acolo: lasati omul sa construiasca si cine vrea va cumpara. Lupta Farul!!!
3
3
Domnu Anghek Saligny , dati-ne dvs o idee unde s-ar mai putea construi un cartier de aceasta dimensiune, va rog
2
1
Sa vezi dezastru daca se aproba spagangii din consiliu local. Cum intra astia din cartier in oras? Pe Baba Novac care acum este deja supra aglomerata. Asta ne mai lipseste ca sa se distruga total orasul.Constanta este distrusa si supraaglomerata.Acest cartier trebuie interzis. Nu are sosele care sa preia traficul catre centru, acolo unde toata lumea are treaba.Fagadu si complicii lui din consiliul local trebuie sa mearga la puscarie in 2020 dupa alegeri.
3
2
Tare prostuta esti, ca ziarista nu esti.Care e legatura intre Anadalchioi si terenul respectiv? Scoala la ff. fara geografie,istorie sau cultura! Angajeazate la primarie!
8
1
Ba o sa cumpere, la fel cum cumpara in zona Tomis Plus, ceea ce era greu de crezut acum 10-15 ani. Zona se va dezvolta foarte mult, vor aparea turnuri de birouri si alte cartiere rezidentiale.
9
3
Terenul arabil pe care se construieste ansamblul rezidential a apartinut fostului CAP Anadalchioi. Zona este izolata fata de municipiul Constanta iar cumparatorii nu cred ca se vor inghesui sa cumpere apartamente.
3
4
Cum mama ma-sii sa fie zona aia anadalchioi. N-aveti minte
10
0
Inca o spaga foarte mare pentru cretinul din Beidaud cu freza de tractorist... Bah analfabetule functional , opreste-te cu furaciunile ca pleci la parnaie impreuna cu cretinul de babu ! O sa iei apoi boli venerice la vizitele matrimoniale. Prietenii stiu de ce...
10
1
Astia din Brasov , au studiat bine situatia migratiei din Constanta . Au observat , ca foarte foarte multi , din judetele vecine Constantei : TL , BR , GL si IL. se muta in Constanta . Bine ca se construieste , la marginea orasului . Daca se construia asa , imediat dupa anu 2000 , Constanta ramanea cu spatiile verzi si era mult mai aerisita .
16
1
Unde se vrea sa se construiasca acel cartier este in camp , este in spatele unor reprezentante , depozite . Eu unu nu as alege sa locuiesc acolo . Ca sa circuli pe Aurel Vlaicu trebuie sa ai nervi de otel . Stai in coloana cu orele , plus praf si gze de la utilajele care circula pe acolo .
2
2
Asta macar nu desfiinteaza parcurile din Constanta sa isi faca bloc ci vrea sa construiasca in afara orasului nu ca "investitori"machidoni sau Snagoveanu.
26
0
Bani negri din terorism si droguri la toti cei care fac blocuri?Spalare de bani ?
11
6
Dna Mirela nu e din Cta.S a aciuat pe aici ca si cipani pe la 1920. Dar dl arab cu dna cur.....scz sotie Nicoleta de ce nu investesc in Brasov? Sa si vada de ardealul lor!
8
5
Mai fetito , lasa- te de meserie ca esti VARZA !
8
0
Nu va e rusine sa scrieti asa ineptii ? Constiinta voastra nu va mustra? Care cartier Anadalchioi? Care vecinatati Bd Aurel Vlaicu cand este la sute de metrii de bulevard ? Rusine
11
0
In titlu scrie anamblu rezidential. Ca inseamna? Anal amplu?
7
0
e departe de anadolchioi ce zici tu zici fata mea
13
0
care cartier se face in mijlocul campului apa lui stroe va ajunge cumva dar scurgerile pot fi preluate de sistemul existent
5
0
Pe Varianta e cartierul Anadalchioi? E tare prostuta Mirela !
18
0
fata de cipanii nostri care construiesc pe spatii verzi, omul face la marginea orasului. Decent si politicos!asa trebuiau sa faca toti!
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367