REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Anca Serea a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce noi intervenții a suferit

Anca Serea a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce noi intervenții a suferit

A.F. 17 aprilie 2024 | 00:00 201

La 43 de ani È™i È™ase naÈ™teri la activ, Anca Serea arată trăsnet! Vedeta are însă grijă de aspectul ei fizic, motiv pentru care, în aceste zile, a mers la Cluj pentru a face o serie de noi proceduri estetice. 

Anca Serea a ajuns pe mana medicului estetician. Ce noi interventii a suferitAnca Serea

La ce noi intervenții estetice a apelat Anca Serea, la Cluj?

Supranumită mămica eroină din showbiz, Anca Serea (43 de ani) nu-È™i arată deloc vârsta. Fosta prezentatoare tv are grijă de aspectul sau fizic È™i apelează la ajutorul medicilor esteticieni atunci când este nevoie.

Anca a mers, zilele acestea, tocmai la o clinică din Cluj pentru o serie de noi proceduri estetice, menite să-i întinerească chipul cu câÈ›iva ani buni. 

Anca Serea a ajuns pe mana medicului estetician. Ce noi interventii a suferit

„Am decis să fac mezoterapie în zona bărbiei, dar È™i câteva puncte de botox la frunte. DoctoriÈ›a Alexandra Filip de la Cluj este un om minunat, o profesionistă desăvârÈ™ită.

Am început procedurile: mezoterapie pentru ridurile periorale, pentru a hidrata pielea din profunzime È™i pentru un efect natural.

Gradul de durere?! Pot să că spun doar atât: disconfort zero! În partea superioară a feÈ›ei am realizat injectarea cu botox pentru a elimina aspectul ridurilor de pe frunte. Totodată, botoxul previne instalarea ridurilor profunde, statice. 

Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni È™i nu schimbă fizionomia, ceea ce mi-am dorit în primul rând”, a declarat Anca Serea, scrie Click!.

Anca Serea a ajuns pe mana medicului estetician. Ce noi interventii a suferit

Anca a suferit de anemie

În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a avut probleme mari de sănătate, confruntându-se cu stări de anemie. În urmă cu aproape 4 ani de zile, Serea a căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri.

După mai multe investigaÈ›ii, vedeta a aflat că nu i-au ieÈ™it analizele bune (fără depozit de fier È™i hemoglobină) È™i a ajuns la momentul respectiv să facă transfuzie cu 2 litri de sânge. De atunci, Anca acordă mai multă atenÈ›ie sănătății. SoÈ›ia lui Adrian Sînă a mai avut probleme È™i cu insomniile, care i-au dat È™i ele mari bătăi de cap, la un moment dat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272