REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ANCHETA a ajuns la FINAL în cazul SCANDALULUI din zona Abator! Cât a cheltuit spitalul cu victima

ANCHETA a ajuns la FINAL în cazul SCANDALULUI din zona Abator! Cât a cheltuit spitalul cu victima

Replica API 26 martie 2020 | 14:10 2406

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat cercetările în dosarul scandalului din zona Abator, când o persoană a fost înjunghiată, în timp ce se afla la o petrecere. Aceasta a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale, iar autorul faptei este acuzat de tentativă de omor. Dosarul a ajuns în instanță, urmând a se stabili primul termen. Precizăm că s-a introdus, ca parte civilă, în proces, Spitalul Judeţean Constanţa, cu cheltuieli de spitalizare pentru perioada internării persoanei vătămate, fiind vorba de suma de 2699,48 lei.

Totul s-a petrecut pe 2 martie, când, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost solicitați să intervină pe strada Albastră, acolo unde se află o persoană înjunghiată. La fața locului, oamenii legii au găsit victima, care a relatat că, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său, Ionuț Vasilache, la o petrecere (aniversarea celui de-al treilea frate), în urma unor discuții contradictorii, acesta din urmă l-a înțepat cu un cuțit sub antebrațul stâng, în zona coastelor. Victima a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. Apoi, oamenii legii au mers la domiciliul lui Vasilache. Acesta a recunoscut, în mare parte, faptele, însă a adăugat faptul că victima avea un pistol, care s-a dovedit a fi, de fapt, o brichetă, și că s-a temut pentru viața sa. De asemenea, agresorul a mai relatat că totul a pornit de la un conflict mai vechi, iar victima a început să-i jignească iubita și i-a aruncat berea din pahar în față. Apoi, când au ieșit afată, s-a lăsat cu amenințări cu un cuțit, iar Vasilache și-a înjughiat fratele, care a plecat pe stradă, plin de sânge. După ce a mers circa 700 de metri, s-a prăbușit la sol, acolo unde a fost găsit de polițiști și de cadrele medicale. După audieri, Ionuț Vasilache a fost reținut, apoi propus spre arestare. Însă, judecătorii au decis ca acesta să fie plasat sub control judiciar. Acum, procurorii au terminat ancheta, au depus dosarul în instanță, urmând să înceapă procesul de judecată.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce urat, nu se intelege frate cu frate. Pe ce lume traim ?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920