REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.5° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
24.5° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Ancheta continuă în cazul SCANDALULUI din Km. 5: răzbunare sau accident?

Ancheta continuă în cazul SCANDALULUI din Km. 5: răzbunare sau accident?

Replica API 13 februarie 2016 | 00:00 428

Zarvă mare de la un incendiu

Zarvă mare de la un incendiu

Ancheta continuă în cazul evenimentului nefericit înregistrat în seara de joi, 11 februarie, în zona Kilometrul 5. Oamenii legii iau în calcul toate variantele, chiar dacă fiica persoanei ce a sunat la 112 a spus că nu a fost nici un scandal şi că incendiul a izbucnit întrucât copilul ei, care are un handicap, s-a jucat lângă sobă. Sesizarea a fost făcută de către o persoană, în seara de joi, 11 februarie, militarii din cadrul ISU Dobrogea fiind anunţaţi că a izbucnit un incendiu în camera unei case de pe strada Theodor Speranţia colţ cu Viorelelor. Trei autospeciale au plecat spre faţa locului, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor întrucât focul fusese deja stins.

Menţionăm că acesta a izbucnit în prima cameră a locuinţei şi au ars parţial un fotoliu şi covorul. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii Secţiei 5, dar şi cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Persoana care a sunat la 112, adică proprietarul casei unde a izbucnit incendiul, le-a spus anchetatorilor că, în cursul zilei, a avut un conflict verbal cu nepotul său, cu fiul fratelui, pe seama denunţării unor furturi de curent electric, care i-ar fi spus că lucrurile nu vor rămâne aşa. Prin urmare, el a considerat că, din dorinţa de răzbunare, nepotul ar fi aruncat un obiect aprins lângă sobă şi astfel au luat foc obiectele din jur. Individul în cauză a fost depistat şi audiat.

Între timp, întrucât este vorba despre persoane de etnie romă, la locul cu pricina s-au strâns mulţi oameni, la prima vedere putându-se confunda evenimentul cu un real scandal. Însă, fiica proprietarului locuinţei afectate de flăcări a ţinut să menţioneze că nu este vorba despre nici o răzbunare şi că, de fapt, copilul ei, care are handicap, s-a jucat cu nişte obiecte lângă sobă, de aici pornind totul. Poliţştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfăşurat evenimentul, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018