REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANCHETĂ cu SURPRIZE, la NĂVODARI, într-un DOSAR al Parchetului de pe lângă Judecătorie

ANCHETĂ cu SURPRIZE, la NĂVODARI, într-un DOSAR al Parchetului de pe lângă Judecătorie

Replica API 10 august 2021 | 09:28 22563

Oamenii legii au continuat cercetările în dosarul tânărului sechestrat, dus pe câmp și torturat, în care Florin Picoi a fost arestat, iar pe 6 august i-a fost prelungită măsura preventivă. Astfel, firul anchetei a dus și către o altă persoană, fiind vorba despre Ionuț Alexandru Dobriță, suspectat că a participat la acțiune. Prin urmare, au avut loc percheziții domiciliare, oamenii legii găsind în locuința acestuia 4 kg de canabis. Acum, pe fir a intrat și DIICOT, iar Dobriță a fost arestat preventiv.

Ionuț Alexandru Dobriță a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a fost filat o vreme. Inițial, dosarul se afla la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, el fiind cercetat într-o cauză de lipsire de libertate, alături de Florin Picoi (aflat în arest), însă, în urma percheziției domiciliare, acolo unde au fost găsite 4 kg de canabis, ancheta a fost preluată de DIICOT Constanța.

Mai exact, în urma cercetărilor într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Poliției orașului Năvodari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 6 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari. Un bărbat a fost reținut, ulterior arestat, fiind vorba de Ionuț Alexandru Dobriță. În urma percheziției, polițiștii au descoperit aproximativ 4 kilograme de cannabis, 500 de doze cu substanță vegetală susceptibilă de a avea efecte psihoactive, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Dosarul a fost preluat de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, cercetările fiind continuate, sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea neautorizată de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bărbatul în cauză, de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La data de 7 august a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Canabisul găsit în locuință

Tânăr torturat pe câmp de mai mulți indivizi

Amintim că, la data de 11.07.2021, între orele 19.00 – 20.00, în timp ce se afla în zona parcului primăriei oraşului Năvodari, inculpatul Florin Picoi, având sprijinul moral al numiților M. C.-D., Ionuț Alexandru Dobriță şi D. N., care l-au asistat pe parcursul activităţii infracţionale, prin constrângere, a urcat-o pe persoana vătămată O. I.-A în autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat cu toţii în zona USAS din oraşul Năvodari, județul Constanţa, unde Picoi a agresat-o pe persoana vătămată, aplicându-i lovituri cu o bâtă de lemn în zona capului şi a membrelor şi cu pumnii în zona coastelor. Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. După scurt timp, a silit din nou persoana vătămată să urce în autoturism, aceasta urcând pe scaunul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate a urcat suspectul M. C.-D. În zona localităţii Lumina, autoturismul condus de Picoi a fost oprit de un filtru de poliţie.

Florin Picoi a fost arestat preventiv, iar pe 6 august i-a fost prelungită măsura preventivă.

Acum a ajuns în arest și Ionuț Alexandru Dobriță.

Citește și: BĂRBAT SECHESTRAT, TORTURAT și BĂTUT pe un CÂMP din NĂVODARI

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALUPIGUS LUI MATA SI LA TOT NEAMUL TAU!
1
0
Denis Ananas era sa il omoare de Dobrita Alin La puscarie cu el
1
1
Nicolae denis marian Ananas
3
0
Este verisorul meu imi pare rau ca a ajuns asa era un baiat bun
2
4
Pe Dobrita trebuie sa l arestati ca nu se mai poate,ne a furat tota iarba si o vinde sub pret.
3
0
El macar facea cv nu ca altii cu neveste la produs si smecheri pe tastatura
0
2
Luatil si pe lorin
3
1
Ce invidiosi sunteti sa ii mancati x 5 ul
4
7
Nu este zi in care sa nu citesc despre:evazionisti,afaceristi hoti,traficanti de droguri,pesti,interlopi,soferi criminali,dar la fiecare raport de sfarsit de an politia se lauda cu muncitori ei de exceptie.
13
2
Pe Dobrita drogatul ala care a terorizat Navodariul cu tigaia X cinci care umbla mereu drogat de ce nu l arestati?
13
3
Poate il ridica si pe Ciorumbel cu CT 15 SEV
19
5
niste sifoni cu arfe de smardoi , la multi ani de puscari!!!! sa va i au navodariul in ciocan de rable ordinare ce sunteti !
12
2
Toti care au nevasta la produs sunt si interlopi??
21
2
Sfanta Elefteria 4, pe yt
5
2
Ce e ma cu toti plozii din navodari, acel trepadus a batut? Cu bata? Vai de tentativele de interlopi din navodari, nu va mai scoateti nevestele la produs.
13
3
Sunt un mic sifon
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218