REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ANCHETĂ, după un ACCIDENT de MUNCĂ la ONE STAR SECURITY

ANCHETĂ, după un ACCIDENT de MUNCĂ la ONE STAR SECURITY

Replica API 22 decembrie 2021 | 11:21 5567

Unul din angajații lui Marius Gheorghe, de la One Star Security, a murit după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. În cursul zilei de de 12 decembrie a.c., omului i s-a făcut rău la locul de muncă, a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, dar la două distanță, pe 14 decembrie, din păcate, bărbatul a murit. Fiind un eveniment produs în timpul programului de lucru, inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările și cauzele care au condus la producerea tragediei.

(sursa foto: One Star Security)

Firma One Star Security oferă servicii de securitate pentru pază umană, obiective fixe sau securitatea feroviară. Recent, în cadrul societății s-a produs un eveniment soldat cu decesul unui angajat. Este vorba despre R. Toma, angajat ca și șofer în cadrul societății One Star Security SRL, căruia i s-a făcut rău în cursul zilei de 12 decembrie a.c., în jurul orei 13:30. Ca urmare a acestui fapt, a fost apelat serviciul unic 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical. Bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța, unde, în cursul zilei de 14 decembrie a.c., a decedat. Fiind un eveniment produs în timpul programului de lucru, inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările și cauzele care au condus la producerea tragediei.

Inspectorii ITM au deschis o anchetă

În acest sens, inspectorii de muncă din cadrul ITM anchetează evenimentul soldat cu decesul angajatului. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și, pe cale de consecință, răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Date despre One Star Security SRL

Societatea a fost înființată în anul 2012 și are sediul în municipiul Constanța. Pentru anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 16. 740.165, un profit net de 3.226.926 lei, datorii în valoare de 5.927.680 lei, dar și un număr de 245 de angajați. Administratorul societății este Colic Irina, iar acționar în cadrul acesteia Gheorghe Ramona Cristina. Directorul societății este Marius Gheorghe.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și eu am lucrat la aceasta firma. Nu știu de ce inspectorii ITM nu se autosesizează. Aceasta firma nu ii mai plătește pe foștii angajați. Aceasta problema este de ani de zile. Ar trebui să li se retragă licențele. Cei de la firma nu comunica și nu au nicio frica de organele de stat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212