REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Anchetă: Furt de produse petroliere la Cernavodă!

Anchetă: Furt de produse petroliere la Cernavodă!

Replica API 30 august 2019 | 00:17 653

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean român care deținea cantitatea de 80 litri de produs petrolier, fără documente legale.

Mai exact, la sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat la km. flv. 300, în zona Podului Anghel Saligny, o persoană de sex masculin, care avea lângă acesta mai multe bidoane din plastic. La controlul specific, lucrătorii noştri au stabilit că persoana în cauză, cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, deţinea patru butoaie din plastic încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care nu a putut prezenta documente justificative. În urma verificărilor, bărbatul, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a sustras cei 80 de litri de motorină de la o navă aflată pe Dunăre. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de produs petrolier şi efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba mergeti la cocos in columbia ca are motorina mai multa decit la peco toata motorina confiscara de politia de frontiera in speta novac o duce la nea cocos si el vinde la capul gol la garaj iar novac doar trece si isi ridica gugumei e in cirdasie cu relu de la ecluza
2
0
Alecu ce ai facut?Si cu astea te ocupi?
1
0
Ce,Asta a uitat sa cotizeze la voi si l ati prins
2
0
Stai cuminti manjilor ca n.a nunit nimeni de la 4 butoaie. Le.a luat de la el din rezervor de la tir nu le.a furat de la altii
5
0
de la SPF Cernavoda manglitorul nomber one de produse petroliere din zona sunt desemnat de sefii mei sa predau marfa ptr confiscare.Cred ca sefii mei sunt loviti de aburi lui bachus emanati de mine de ma pun pe mine "lup la stana cu oi".De fapt ca in toata romania coruptie este pretutindeni in m.a.i.Sa ne vedem in continuuare... smecheri liberi iar amaratul de rand ptr un bidon de motorina in temnita.
6
0
intrebatil pe necoita primaru, cata motorina a vandut si cate stoarfe a futu pe barja
18
8
WOW ASTA DA CAPTURA!!!
11
2
Cum se procedeaza: Sunt prinsi cu sute, poate mii de litrii, dar politistii declara un prejudiciu mai mic , astfel incat hotii sa primeasca doar o amenda si politistii de frontiera un comision gras de la hoti.
13
3
Mergeti in control si la vulcanizarea din Stefan cel Mare , langa pod , la Silviu...sa vedeti acolo motorina de contrabanda si furt
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272