REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANCHETĂ! Iată ce montau doi indivizi pe bancomatele din mai multe județe din țară!

ANCHETĂ! Iată ce montau doi indivizi pe bancomatele din mai multe județe din țară!

Replica API 28 iunie 2019 | 00:21 336

Procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova, la data de 23.06.2019, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților D.M.V. și H.D.V., cetățeni bulgari, pentru săvârşirea infracţiunilor de operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice și deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori.

În fapt s-a reținut că, începând cu luna iunie 2019, inculpații D.M.V. și H.D.V. au montat și ridicat mai multe dispozitive tip skimmer și dispozitive de înregistrare video a tastării codului PIN, pe diferite ATM-uri amplasate în mai multe orașe de pe teritoriul României, cu scopul de a înregistra datele cardurilor bancare care utilizau bancomatul și, împreună cu codul PIN tastat și înregistrat de camera video, de a falsifica instrumentele de plată electronică în vederea efectuării unor retrageri frauduloase de numerar. Ca mod de operare s-a reținut faptul că, în timp ce unul dintre inculpați asigura paza, celălalt inculpat intra în interiorul agențiilor bancare unde monta pe ATM-ul bancar, un dispozitiv de culoare verde, cu o decupătură pe mijloc, montat peste fanta de introducere a cardului bancar (peste anti-skimmerul cu care este prevăzut ATM-ul bancar), precum și un dispozitiv artizanal de culoare gri, de aproximativ 8x8 cm, destinat înregistrării video a codurilor PIN tastate de utilizatorii ATM-ului. La data de 23.06.2019, inculpații au fost prezentați Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar prin încheierea de ședință instanța de judecată a admis cererea formulată de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia este o toaleta publica zis Tata impreuna cu Tata Andrei fiul lui sunt teroarea bancomatelor
0
0
moarte bulgarilor ta ta!
2
0
Stire de kk. Cetateni arestati erau teroristi palestiniei iar cei care iau retinut sunt lucratori MOSAD. Astfel la prima sedinta de guvern se va implanta CARDUL in creier. Pardon DRACUL.
3
7
tasta 5 are un punct pe care trebuie sa il simti. In plus tragi de tastatura ca sa nu fie ceva pe ea. plus trebuie acoperit cu mana sa nu se vada codul pin si nici sa nu ramana urme de caldura pe anumite taste.
5
3
aveti politisti F.prost pregatiti !
10
3
acoperiti ba cu palma cind tastati codul pin.Trageti de fante inainte
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108