REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANCHETĂ în cazul morţii Stelei Popescu! Arşinel oferă informaţii-bombă

ANCHETĂ în cazul morţii Stelei Popescu! Arşinel oferă informaţii-bombă

Replica API 24 noiembrie 2017 | 00:01 590

Alexandru Arșinel a ofeit detalii terifiante despre modul în care a fost găsită, fără viață, Stela Popescu! Marea actriță a murit cu o lună înainte de a împlini 82 de ani.

Conform lui Arșinel, Stela Popescu a fost găsită de cea pe care ea o numea fiica ei, azi, după-amiază. Actrița nu a mai dat niciun semn de ieri. ”Cred că a murit de ieri. Era lovită la cap, se pare că a făcut hemoragie internă”, a spus, cu durere în glas, Arșinel.

Stela Popescu a fost dusă la INML, unde i se va face autopsia. Anchetatorii nu exclud nici o pistă în cazul morții sale, considerată suspectă. După ce va fi adusă de la INML, va ajunge la Teatrul ”Constantin Tănase”. Apoi, trupul său va fi dus la Mănăstirea Cernica, unde are un cavou și va fi înmormântată duminică, relatează stiripesurse.ro.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar, iar Serviciul Omoruri, de la Poliţia Capitalei, compartimentul Morţi Suspecte, cercetează decesul Stelei Popescu.

”Cu privire la decesul actritei Stela Popescu va informam urmatoarele: Trupul neinsufletit va fi ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natura medicala. Cercetarile sunt efectuate de catre compartimentul Morti Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti”, anunță autoritățile, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care sunt informatiile " bomba" ?
1
0
Din sceneta ,,biliboi,, astia doi ,adica stela si parshivel,au ramas cu sechele de vedete si cauta ,,dusmanii,, ca au ceva cu ei,mari vedete! Probabil ca stiti cati bani au luat astia doi de national tv pt emisiunea concurs in care isi potoleau ei foamea dar nu le pasau si de colegii de emisiune ca nu sunt platiti,Laura Stoica ,colega de platou,plecand la ultimul concert al ei la urziceni cu bani imprumutati de la mama iubitului ei.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108