REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ancheta în cazul SCANDALAGIILOR din MEDEEA a ajuns la final! Acuzați de tentativă de OMOR!

Ancheta în cazul SCANDALAGIILOR din MEDEEA a ajuns la final! Acuzați de tentativă de OMOR!

Replica API 29 noiembrie 2018 | 00:00 1029

Ancheta în cazul scandalagiilor din Medeea a ajuns la final. Opt persoane au fost trimise în judecată pentru tentativă de omor, fiind vorba despre Stamate Rifiean, Petrache Radian, Petrache Nicson, Petrache Robert , Petrache Sterică, Petrache Ionel, Mihai Ciprian și Petrache Ciprian. Două persoane apar ca părți vătămate în dosar.

Amintim că totul a început duminică, 8 aprilie, pe strada Ion Ionescu de la Brad din cartierul Medeea al municipiului Constanța. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mai multe persoane apar în zonă, cu bâte, și încep să lovească un autoturism parcat, după care intră în curtea unui imobil și sparg geamurile. Este vorba despre un conflict mai vechi izbucnit între două familii de etnie romă din zonă.

Potrivit părților vătămate din speța de față, una dintre familii ar cere celeilalte taxă de protecție, 1.000 de euro pe lună, pe perioada când membrii sunt plecați în străinătate (Germania). Dacă nu primesc banii, se răzbună. Așa s-ar fi întâmplat și duminică, atunci când toți cei vizați erau plecați de la domiciliu, în vizită. Acasă era doar o minoră, care are probleme cu vederea și care, atunci când a auzit zgomote, a sărit pe geam și s-a ascuns într-o anexă.

De cealalată parte, sunt zvonuri care spun că totul a plecat de la o așa-zisă căsătorie, care nu ar fi fost acceptată de ambele părți. S-au ciondănit, bătut, după care fata a fost înapoiată familiei, dar nu s-ar fi înțeles la despăgubiri. Au fost efectuate audieri, Robert Căldăraru fiind atunci reținut. Însă, a urmat și un al doilea episod. Cei din Medeea s-au înarmat cu bâte şi pistoale şi au mers peste rivalii din Viile Noi, iscându-se un scandal de proporţii.

Potrivit oamenilor legii, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați cu privire la o altercație între mai multe persoane, pe fondul unui conflict mai vechi. Doi bărbați, în vârstă de 53, respectiv 46 de ani, au fost transportați la SCJU Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si securistul derbedeu de Teodorovici se plinge ca Romania n-are muncitori....
4
1
Hitler unde esti acum cand avem mare nevoie sw tine
7
0
La munca silnica cu ei sa invete cum se cistiga un ban.
7
0
Tigani borati ce sunteti, niste gunoaie
6
0
aici se va lasa cu multi ani de inchisoare, poate cer si acolo taxe de protectie.
7
0
Hoituri umane ..
15
0
Heil Hitler! La sapun cu ei!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614