REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

ANCHETĂ la NĂVODARI: O MAŞINĂ A LUAT FOC ÎN URMA UNUI ACCIDENT

ANCHETĂ la NĂVODARI: O MAŞINĂ A LUAT FOC ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Replica API 16 octombrie 2018 | 00:17 554

Șoferul era sub influența alcoolului

Șoferul era sub influența alcoolului

Anchetă la Năvodari după ce un autoturism a fost găsit în flăcări, în dimineaţa de luni, 15 octombrie. Acesta a ars în proporţie de 40%, la partea din faţă, militarii din cadrul ISU Dobrogea precizând că maşina era intrase în coliziune cu un stâlp, dar la faţa locului nu se afla nici o persoană.

Ancheta a fost declanşată de poliţiştii constănţeni, care au efectuat cercetări la faţa locului.

Din primele date, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând intr-un stâlp de iluminat public. Există posibilitatea ca şoferul să se fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spun oamenii legii

La data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați despre faptul că un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public, ulterior acesta luând foc, pe bulevardul Mamaia, din Năvodari.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la SCJU Constanța în vederea recoltării de probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia.

În cauză se efectuează cercetări.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' de ce sa nu politizam ? Esti consilier local la Navodari sau frecator de menta la primaria Navodari ? Ai huzurit si tu pe banii nostri ?
1
1
Domnule, nu stiu ce isi injecteaza tinerii astia, dar se comporta ca zombii aia din filme. Nu reactioneaza la niciun stimul, trec peste tine pe trecere ziua in amiaza mare. Hai sa nu mai politizam atata comentariile astea si hai sa cautam solutii. Avem familii, copii, batrani, suntem toti in pericol. Asta s-a oprit in stalp, dar altul era sa ia un grup de tineri pe trecere la delfinariu sambata 14.octombrie cand l-am dat jos din masina avea spume la gura si tremura tot. Pana a venit politia s-a facut nevazut si el si masina. Rugam politia sa ia masuri sa ne scape de asa ceva de pe strazi
7
1
Drogat navodari droguri si pesti
9
1
Si la Tuzla au inchis usile si au plecat la Sf.Paraschiva uitand ca la ora 14 aveau de oficiat o casatorie .Rusine domnilor va bateti joc de oameni,tineri care vor sa-si intemeieze o familie.Din acest motiv a fost anulata cununia la biserica ,stim cu totii ca nu se oficiaza cununia religioasa daca nu exista certificatul de casatorie.Din patru oameni care ar fi fost in drept sa oficieze starea civila nu a avut cine primindu-ne cu usa inchisa.Primarule Taner ti-ai luat lumea in cap ,faci numai ce-ti trece prin cap,mizand ca mai ai doi ani pana la urmatoarele alegeri.Fam.Cruceru este din TUZLA.
11
3
Pacat de stalp ! Oricum de la Primaria Navodari nu are cine sa se sesizeze , caci marea majoritate din angajati in frunte cu Primaru si Consilierii LOCALI au plecat in excursie inca de miercuri la SF. Parascheva pe banii prostilor de navodareni carora li s-a scumpit gigacaloria ! Ce mai sprituri au postat pe f.b. !
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468