REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ANCHETĂ la Spitalul Județean după ce o femeie a MURIT!

ANCHETĂ la Spitalul Județean după ce o femeie a MURIT!

Replica API 3 februarie 2020 | 17:03 754

Oamenii legii din Constanța au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, in rem, după ce o femeie a murit în Urgența Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Mai exact, potrivit informațiilor noastre, sâmbătă dimineață, un constănțean a mers cu mama sa, în vârstă de aproximativ 70 de ani, la UPU, pacienta acuzând dureri în piept. Însă, în jurul orei 23.30, starea acesteia s-a înrăutățit, femeia decedând. Fiul acesteia a mers luni și a depus o plângere la Poliție, acuzând cadrele medicale că nu i-au acordat atenția și îngrijirile medicale cuvenite.

De cealaltă parte, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța susțin că pacienta a fost preluată la 30 de minute după sosirea în Urgență, după care a fost transferată pe Cod Roșu, însă starea ei s-a înrăutățit. O anchetă a fost declanșată și de către conducerea unității spitalicești, pentru a se verifica dacă s-a respectat protocolul.

”Din primele date reiese că pacienta a fost preluată pe cod verde în aproximativ 30 de minute de la prezentarea în Unitatea Primiri Urgențe, i s-au recoltat analize, a făcut o serie de alte investigații amănunțite (radiografie pulmonară și computer tomograf) și a fost evaluată de către medicii de gardă (urgență, boli interne, cardiologie). Ulterior, starea clinică a pacientei s-a deteriorat, aceasta a fost mutată pe codul roșu dar, din păcate, eforturile medicilor din resuscitare au fost în afara resurselor terapeutice. Conducerea Spitalului a demarat o anchetă. În plus, se asteaptă rezultatul necropsiei care va clarifica și cauza decesului”, potrivit reprezentanților unității spitalicești.

L.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti anchete de ochi lumii, voi stiti care este situatia in spitale, nu se va schimba nimic. Ne meritam soarta...
3
0
Unele ture de la UPU nu au calitatea umana ,de salarii nu se mai poate plinge,deci acesti,,, oameni,,,trebuie trasi la raspundere penala cine nu a respectat protocoalele de interventie.
10
0
Iaon gura hogealac
4
1
Cine nu da spaga ... a mierleste. Spitalul nu e pentru zgarciti. La ospatari va dati mari, la femei dati bani, la lautari bani si la doctori care au peste 10 ani de studii vreti moca. Pofta n cui.
4
5
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
6
3
De cate ori a fost un caz medical grav, in toata tara,nu numai la Constanta,cu f mici exceptii, medicii nu au fost pedepsiti.Daca medicii si-ar respecta pacientii si ar intervenii promt,cand este cazul,atunci si restul personalului ar percuta.Se protejeaza intre ei si este greu sa le dovedesti greselile.In urgenta nici cu bani nu rezolvi, sansa celor gravi este sa ajunga direct in sectie, cu tupeu sau prin relatii.Din pacate asta este realitatea.Or fi ei putini, dar nu mai au alte scuze.Directorul Grasa este clar depasit de situatie, dar psd,ca si in cazul altor incompetenti, nu il schimba.
12
2
Decat la urgenta Constanta..... mai bine mori acasa!
19
2
Nu ai bani, esti mort! Cateodata, mori si cu banii in buzunar. Iti trebuie tupeu si sa faci pe nebunul. Altfel, ai sanse sa mierlesti. Stiu un caz cand un tzigan a intrat peste doctor si i-a zis ca ori cheama aia elicopterul ori el merge la parnaie pentru crima! Si a venit elicopterul.
12
4
Esti fraier, nu stii sa te descurci. Eu de la Urgenta am fost transferat rapid pe sectie ch. cardiovasc. , singur in rezerva. In a doua noapte de internare deja am babardit o asistenta.
5
10
Am patit-o si eu. Preluat relativ repede de la receptie, bagat in triaj, luat sange, apoi uitat pe o targa cu orele. Cand intrebam mi se spunea ca se asteapta rezultatul analizelor, desi ele venisera demult. Iar dupa multe ore, cand trebuia sa fiu dus la cardiologie nu se gasea un scaun cu rotile sa fiu transportat. Si nu e prima experienta de genul asta. Mama a stat 8 ore in urgenta pana a fost dusa pe sectie. Organizare fff proasta, timpi morti, putini oameni, dar si aia fara chef de munca. Din pacate, in caz de urgenta acolo ajungem noi constantenii cu totii.
18
5
bine le fac aia care mai vin din cand in cand si ai incing pe doctori la urgente .. ce spaga la urgente trebuie mers cu drujba sa se puna in miscare !! rromania tara de lumea a saptea !!!
13
4
Raul in acest spital vine din conducere. Sa fie arestati managerul spitalului si directorul medical cat si toti sefi de sectii.Acesti criminali continua sa ucida pacientii in varsta. Au ordin sa ii lase sa astepte, sa prescrie diagnostice false ca sa moara mai repede. De ce nu ii aresteaza politia inca? Sunt criminali in serie in acest spital care ucid la adapostul postului de medic. Sectia ATI camera de executie si tortura. Medicii legisti acopera mortile suspecte pentru spagi grase primite de la medicii ucigasi. ACUM CA STITI CE SE INTAMPLA, NU CALCATI PRAGUL ACESTUI SPITAL DE GROAZA.
20
3
reusesti sa scapi daca ai tupeu si dai spaga .restul este cancan
20
4
Un spital de tot cacatul fara spaga nu faci nimic de la doctori si asistente, si infirmiere este o molima a spagi
24
3
Medicii din Constanta sunt niste dobitoci si nu e suficient ca sunt dobitoci, mai sunt si aroganti.Medicul care a fost de garde trebuie bagat urgent la puscarie.
25
4
Este real ce spune acest om. Am patit-o si eu au patit-o si altii din familia mea, cand dupa 6-8 ore de stat pe targa te ridici si pleci acasa sa mori in patul tau. Inca nu am murit nemernicilor.
25
6
Astia de la urgente trebuiesc impuscati, pe loc de un om sanatos nu bolnav. Da .. sa fie sanatos sa ii curete pe toti. La urgente nu stiu daca e pe spaga, e pe orgolii, urgenta este a lui ARAFAT acest Dumnezeu musulman, care face si deface in tara asta, apoi cei de urgente nu au blaturi cu medicii de pe sectii ca sa te interneze si sa gasesti un pat pentru un bolnav, stai si crtapi in urgenta pina este chiar urgenta mortala si apoi te duce pe sectie unde nu prea ai loc in paturi ca nu ai dat spaga la medic, nu ai vorba facuta cu el sau nu ai fost la el la cabinetul privat sa te cheme sus.
22
11
ce vremuri, toti cocalarii pot acuza in ziua de azi, la 70 ani a fost dusa la spital de sanatoasa ce era... sa stea medicii drepti ca vine smecherul cu bunica sa i mai bage 100 ani viata, niste cretino voi cei care mancai ...cacao
17
32
spitalul mortii nu se dezminte...Urgentele si ATI, criminalii de la ATI care leaga pacientii de paturi
17
11
De ce nu dati numele asistentelor din urgente care stau pe facebook si se machiaza si altii stau sa astepte cu orele?!
27
6
Bai daca nu dai spaga asa iti trebuie. De fapt daca stau sa ma gandesc ti am facut un bine ai mostenire ca s a dus baba. Sau cumva erai vreun trantor care traiai pe pensia ei.
6
31
Coruptia bani se duc pe stalpisori borduri mozaic la supra pret iar spitalu e in paragina asta e fagadau primar ct
12
11
La Constanta e jale mare, dacai nevoie de un medic pe sectie ti se spune ca e la UPU, daca fugi pana acolo colegii raspund ca e pe sectie, cel mai repede dai de el la cabinetul lui particular. Catalin Grasa stie de aceste "protocoale"sau e prea mare palaria pesedista pentru un asa spital?
42
5
Vai mama noastra. Am platit o viata din salarii si mori cu zile im spitalele din Constanta.
37
2
urgenta 30 de minute! Mda... clar!
27
6
Ai grija de bunica. Nu spitalul te vindeca.
9
24
La urgenta cadrele sunt dintre cele mai incompetente si indiferente posibil: Daca nu dai mita, nu te iau in seama. Bunica mea cu diabet a fost accidentata si adusa la urgente. Acolo fara sa consulte dosarul ei medical i-au facut perfuzie cu glucoza. A murit in cateva ore. Nu i-au facut investigatii pentru hemoragie interna ci a fost lasata sa moara.
39
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212