REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ancheta MILITARULUI care s-a MASTURBAT şi a PIPĂIT o MINORĂ pe PLAJĂ a ajuns la final

Ancheta MILITARULUI care s-a MASTURBAT şi a PIPĂIT o MINORĂ pe PLAJĂ a ajuns la final

Replica API 29 octombrie 2020 | 23:21 4657

Petrică Remus Marcovici a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 27.10.2020. În cauză urmează să se stabilească și primul termen în proces. Acesta este acuzat că s-ar fi masturbat în timp ce era pe plajă, în apropierea unei minore, după care a pipăit-o.

Amintim că polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați marți, 1 septembrie, în jurul orei 16.00, pe o plajă din municipiul Constanța, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o minoră, în vârstă de 7 ani, în mai multe zone ale corpului. Petrică-Remus Marcovici este acuzat că s-ar fi masturbat în timp ce era pe plajă, în apropierea minorei. Mai mult decât atât, sub pretextul că o învață să înoate, individul ar fi atins-o pe fetiță în mai multe zone ale corpului, inclusiv în cele intime.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul este militar

"U.M. 01375 Constanţa a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către Cap. Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă. Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar", au precizat reprezentanţii Brigăzii 9 Mecanizate.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati uitat si ati facut.
0
0
Sani pupincurnicu
1
0
Nicule sa-i pupi in KUR..de la 1 mm pe cei din armata..tu esti un jeg..uman...
6
1
Tu nu te masturbai ca esti impotent si probabil si bulangiu! Ai vrea tu sa fii daddy da' n-ai cu ce d'aia ai si fantezii din astea!
2
4
bai nicu , eu nu ma masturbam pentru ca fugeam la 2 zile din unitate si o futeam pe ma-ta... s-ar putea sa trebuiasca sa-mi zici "tata"...
13
1
Papagalilor a-ti uitat cum o frecati cand ierati in Armata ? Da , sigur voi nu a-ti facut armata .
5
11
pai in armata sunt cei mai multi pedofili si-n politie, acel politist Eugen Stan care era acuzat si de pedofilie si de viol n-a patit nimic, stie asta toata Romania, cautati pe google, asta ca-i militar ce credeti ca o sa pateasca? tot nimic, ca multi din armata si politie sunt perversi si pedofili
6
7
ca nu e parcarea armatei ci parcarea judecatoriei! cine stie de pe unde comentezi, ce sat uitat de lume, daca vezi poza clara si nu stii ca aia, cladirea, din poza e judecatoria constanta
8
0
armatei!nu mai e cum afost armata odata! parcheaza in ea tot felul de tineri care mai de care teribilisti, cu educatie militara proaste, golanasi si asa zisii descurcareti, fara o disciplina din civilie si fara a se adapta regulilor militare! Nu toti dar cinci, sase la suta sunt suficienti pentru a injosii haina militara!
10
4
Ce de opeluri frumoase in parcare
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108