REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN

ANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN

Replica API 19 decembrie 2018 | 01:20 1821

GALERIE FOTO și VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari domnului doctor Covaleov pentru tot ce a facut pentru acest spital! Prin eforturi sustinute, a reusit sa modernizeze acesta institutie. Faptul ca conduce cu mana de fier acest spital a trezit nemultumire printre angajati. Cu siguranta prezenta domnuui doctor Covaleov, pe orice functie, in acest spital, aduce plus valoare. Va doresc multa putere de munca domnule doctor!
163
2
Dr. Covaleov trebuie sa fie felicitat pentru ca a reusit sa transforme in bine acest spital. Am fost pacienta dumnealui si ii multumesc pentru profesionalism. De asemenea am cel mai mare respect pentru munca titanica pe care a depus-o ca sa transforme o ruina intr-un spital modern.
257
3
Cata rautate in acest articol...de ce se da sub anonimat???ptr.ca nu are curaj.Tot ce spun,aceste surse,sub anonimat,sunt niste minciuni,frustrari...etc.sub conducerea dr.Covaliov,clinica s-a schimbat,in bine foarte mult,din toate punctele de vedere.Persoanele care vorbesc sub anonomat,asistente,medici,infirmiere rtc,probabil ca nu mai au acces la spagile pe care le primeau cu ani in urma. atunci inventam si suntem suparati....RUSINE!!!
276
4
Primarul habar nu are ce se intampla aici si nici in oras.Mincea nu facea decat politica si incerca sa ne arate ca toate sunt bune in oras.Minceo voturi o sa iti mai dam din fata garii mai gura sparta.si tu si primarul ati facut din Eforie un bilci
1
3
la mancat cacat si denigrerari nu va intrece nimeni, cand dati ceva de Brailoiu la comentarii pauza cata spaga va da? ziar de scandal si rahat ari ajuns
11
5
Felicitari dr Covaleov pt tot ce a reusit sa faca in acest spital, cei care vorbesc numai aberatii sunt cei nemultumiti ca numai fac ce vor in timpul programului.
388
17
mancatori de rahat care nu au altceva de facut ofticati
20
2
Vin la aceasta clinica de multi ani. Tratamentul este foarte bun. In ultimii ani clinica arata mai bine de la an la an. Cat despre Dr Covaleov - toata stima, atat ca om cat si ca medic. voi reveni aici intotdeauna cand voi avea nevoie. nu luati in seama rautatile.
418
20
Clinica arata civilizat si este meritul lui Covaleov.Restul sunt barfe de doi lei.
444
22
Asta vara baile calde cu namol ii costau pe pacientii internati 34 lei pe zi ptr ca personalul de intret sa aiba sporuri--e normal ?
6
19
Spitalul nostru arata foarte bine si marea majoritate a pacientilor sunt foarte multumiti! este urat ca unele persoane nemultumite din spital incearca sa denigreze unitatea. Domnul doctor Covaleov a salvat spitalul cand altii incercau sa il inchida si apoi l-a renovat complet. Daca vreti sa stiti cum este in spital, veniti si intrebati pacientii daca sunt multumiti.
434
22
Covaleov, trebuia sa fie la puscarie de mult timp, la cate ilegalitati a facut si inca face....DNA, ANI,corpul de control etc dorm in papuci, cand vine vorba de acest "om".
30
437
Mincea fura impreuna cu Gionavi cipilica zis si sugativ de motorina. Normal ca stau oamenii in frig. Si asitentele alea curve
37
297
Domnul doctor Covaleov se comporta ca un patron. A dat prime doar la 11 angajate . Nu isi respecta personalul nemedical. Veniti sa faceti ancheta.
27
423
dar nu e mai bine sa raspunda cei vinovati, ca sa nu mai fim carcotasi?
6
32
Sunteti carcotasi!!!! Daca ar fi lasat tigania care era inainte de renovare, poate erau laudati? Acei necajiti care chipurile locuiau acolo inchiriau toata vara acele asa zise camera si nu se mai sesiza nimeni, cand in tara asta se face ceva toti sunt nemultumiti ca nu le da si lor ceva. Poate ce tot dau ei la PSD
428
7
Nu are Mincea nici o treaba cu mizeria si faptul ca sanatoriile de stat din Eforie arata in asa hal! Nu Mincea a avut bugetele lor pe mana. Iar labagiul ala de o stie pe fisa lui Mincea sa incerce sa io suga lui taximetristu!
66
286
Doamna asistenta Mincea e cea care trage sforile;le stie pe toate si se laquda ca are reltiile cel mai mari
43
295

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218