REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ancheta se extinde: Poliţia Locală din Corbu încearcă să afle cine a acuzat-o pe directoarea şcolii că a agresat elevii

Ancheta se extinde: Poliţia Locală din Corbu încearcă să afle cine a acuzat-o pe directoarea şcolii că a agresat elevii

Replica API 7 noiembrie 2014 | 01:01 86

Părinţii sunt revoltaţi

Părinţii sunt revoltaţi

Răsturnare de situaţie la Corbu, acolo unde directoarea Şcolii Gimnaziale Gheorghe Lazăr, respectiv Elena Badea, care este şi învăţătoare la clasa a IV-a B, era acuzată că ar fi agresat copiii. Sesizarea a venit pe adresa cotidianului „Replica”, fiind semnată de un grup de părinţi. Însă, acest lucru încearcă să-l stabilească acum şi Poliţia Locală din Corbu, care a demarat o anchetă, întrucât părinţii elevilor au negat că ar fi implicaţi, arătându-se chiar supăraţi!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a demarat o anchetă, o echipă de inspectori mergând la faţa locului, la Şcoala Gimnazială Gheorghe Lazăr din Corbu, în seara de miercuri, 5 noiembrie, unde au stat de vorbă cu părinţii. În urma discuţiilor, situaţia avea să se schimbe la 180 de grade întrucât aceştia, pe lângă faptul că au negat că ar fi implicaţi în trimiterea emailului, s-au arătat şi revoltaţi, menţionând că nu ştiu cine ar fi putut recurge la acest lucru, iar acum copiii lor au de suferit. „O echipă din cadrul Inspectoratului a fost ieri (miercuri – nr.) la Şcoala Gimnazială din Corbu, unde a stat de vorbă cu părinţii. Au spus că nu au trimis nici o sesizare, nici la presă şi nici la ISJ. La noi chiar nu a fost înregistrată o asemenea sesizare.

După ce elevii vor reveni la cursuri, inspectorii vor sta de vorbă şi cu ei, după care se va lua o decizie”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Cristina Ivan, purtătorul de cuvânt din cadrul ISJ Constanţa. Însă, în cursul serii de miercuri, la Şcoala Gheorghe Lazăr a fost prezent şi primarul din Corbu, dar şi reprezentantul Poliţiei Locale, care au precizat că vor demara o anchetă pentru a depista persoana ce a trimis sesizarea către presă. Reamintim că, un email a sosit pe adresa redacţiei cotidianului Replica, fiind semnat de mai mulţi părinţi, în care învăţătoarea Elena Badea, director al Şcolii Gimnaziale Gheorghe Lazăr din Corbu, era acuzată că este violentă. Ei susţineau că dascălul obişnuieşte să aplice „corecţii” elevilor cu rigla, ceea ce s-ar fi întâmplat şi pe data de 23 octombrie, după ce le-a împărţit acestora rechizitele şcolare, dar îi şi jigneşte în mod repetat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272