REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Anchetă și la DGAS, după ce două persoane cu COVID au fugit din Centrul FILOFTEIA

Anchetă și la DGAS, după ce două persoane cu COVID au fugit din Centrul FILOFTEIA

Replica API 18 aprilie 2021 | 22:10 2956

Problemele la DGAS Constanța nu se mai termină! După ce Emil Mereuță a fost demis pentru că n-a gestionat corespunzător situația epidemiologică la Căminul de Bătrâni, iată că și la Centrul Filofteia sunt probleme. Șefa Centrului Filofteia, Iuliana Zaharaciuc, apropiată, de altfel, de Emil Mereuță, nu a raportat faptul că două persoane diagnosticate cu COVID au fugit din centru.

Dar haideți să vedem șirul evenimentelor.

Pe 16 aprilie, șase persoane de la Centrul de Adăpost Sf Filofteia au fost confirmate cu COVID. A fost anunțat DSP ul, dar și ambulanța. Persoanele au fost izolate în sala de mese, până la sosirea echipajelor medicale. Ajunși al fața locului, medicii i-au transport pe pacienți la Centrul Sofia. Ulterior, două persoane din cele sase au fugit. Situația nu a fost raportată reprezentanților primăriei nici de paznic. Primăria Constanța a deschis o anchetă, după ce a aflat de la politie ceea ce s-a întâmplat la centru deși Zaharaciuc ar fi trebuit să raporteze incidentul atât primăriei cât și șefei DGAS, Monica Poptile.

Emil Mereuță

Precizam că Emil Mereuță a câștigat procesul cu primăria. Acesta s-a prezentat zilele trecute la primărie și, în loc să-și preia funcția, a depus cerere de concediu pentru o lună. Acesta ar fi vrut ca Zaharaciuc să rămână în locul lui până se întoarce ce din concediu.

Zaharaciuc a fost mâna dreaptă a lui Meruță, atât timp cât acesta a fost la conducere și are încă susținerea ei, după cum se vede.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi tu....AU FUGIT.....Ca si cum daca ai covid esti arestat...ce tara..si ce oameni fara minte....
0
1
Se vede care sunt adevaratii beneficiari ai dgaspc-ului,cei angajati acolo,nu amaratii care sunt la mana lor,ei sunt vaca de muls pentru armate de angajati
1
1
Poptile a stiut
5
6
Primare susped-o pe poptile ! Lasa caterinca asta ieftina
7
9
E ca in Las Fierbinti. Sti ce zic?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272