REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ancuţa BELU se ţine de CUVÂNT: face ce a PROMIS în campania electorală

Ancuţa BELU se ţine de CUVÂNT: face ce a PROMIS în campania electorală

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:01 3241

De 8 ani, primăria din localitatea Mihail Kogălniceanu este condusă de o femeie. Aceasta este Ancuţa Belu, cea care a reuşit să obţină o victorie categorică la alegerile locale din 27 septembrie, obţinând asftel şi cel de-al treilea mandat la cârma primăriei. Dovadă că localitatea merge pe un făgaş bun sunt proiectele aflate în derulare la acest moment. Localitatea Mihail Kogălniceanu a fost transformată total prin accesarea de fonduri europene şi guvernamentale în valoare de 10 milioane de euro. Primarul Ancuţa Belu își dorește să-și ducă la bun sfârșit proiectele și este convinsă că va reuși.

“Continuăm proiectele începute deja”

Contactată de reporterii Replica, Ancuţa Belu a declarat că în această perioadă toate lucrurile merg ca pe roate în localitatea constănţeană şi că nu sunt probleme de niciun fel. “Probleme nu avem, am aşteptat depunerea jurământului, acum aşteptăm alegerea viceprimarului”, a declarat primarul. Potrivit acesteia, Consiliul Local este format din 17 persoane: 12 din PNL şi 5 din PSD. În ceea ce priveşte proiectele, multe dintre acestea sunt începute în mandatul al doilea, iar lucrările continuă şi în prezent. “Momentan lucrăm la proiectele de tablete şi internet gratuit, continuăm toate proiectele pe care le avem în derulare conform graficului. Continuăm cu asfaltarea, lucrările au mers tot timpul, nu au fost stopate”, a mai precizat Ancuţa Belu.

Printre lucrările aflate în desfăşurare se numără eficientizarea energetică a Școlii Generale nr. 2, modernizarea liceului din localitate, mai exact, reparații capitale la cele două corpuri de clădiri de liceu. Se schimbă instalația sanitară şi electrică. Ancuța Belu lucrează și la proiectul privind înființarea unei săli de sport, proiectul se află în stadiul de evaluare la AFIR, în primăvara anului viitor vor începe lucrările, dar şi la proiectul de alimentare cu gaze a satelor din comună.

La Mihail Kogălniceanu, incidenţa cazurilor de Covid este de 1,76 la mia de locuitori

În ceea ce priveşte situaţia cazurilor de coronavirus din localitate, primarul Ancuţa Belu a declarat că rata de infectare este de 1,76 la mia de locuitori. “Din punctul meu de vedere, numărul cazurilor este în continuă creştere, exact cum este şi la nivelul judeţului. Suntem în acelaşi trend, puţin mai în spate. Momentan nu avem scenarii roşii, şcoala funcţionează în scenariul al doilea. Nu am luat alte măsuri, decât acelea prevăzute în legislaţie, în rest, nimic deosebit”, ne-a mai explicat primarul Ancuţa Belu.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108