REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ANDI MOISESCU, testat POZITIV cu CORONAVIRUS

ANDI MOISESCU, testat POZITIV cu CORONAVIRUS

Replica API 1 noiembrie 2020 | 00:09 3070

Andi Moisescu a confirmat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, jurnalistul primind vestea înainte startului celei de-a șasea zi de audiții pentru Românii au talent.

Ce spune Andi Moisescu

"La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!" - Andi Moisescu, citat de Știrile ProTV.

Tot sâmbătă a confirmat un test pozitiv la Covid-19 și Simona Halep, locul 2 WTA.

Ce posta Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, pe Facebook în data de 24 octombrie 2020:

"În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtarii lor),

2. ieșiți în aer liber,

3. faceți sport și alergați in parcuri,

3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,

4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,

5. luați-vă imunitatea înapoi

6. și viețile!", scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spune.i si desteptei de oliviadarmai bine,da.i si ei.Celmai bine e sa.imi scapi cite o smeata,vb lui sean connery,cind se mirlaneste prea tare!
1
0
Asta-i viata, domnu' Andi! Lasa ca nu-i rau. Stai izolat in casa si faci exercitii fizice. Trage de fiare putin, sa mai cresti in ochii publicului. Ma refer la crestere din punct de vedere fizic, ca ai niste brate uscate rau de tot. Iar pe nevasta-ta mai fute-o din cand in cand. Ca, din lipsa de, o ia razna cam mult si des...
3
0
Sugi pula tu si zadarnicirea ta de cacat . Esti in cacat infectat la creier cu virus de cacat gripal. Dar esti prea prost
2
2
esti off topic ! nu vb despre asa ceva ci despre sfaturile intelepte ale primei virusoloage din Romania! steer 007 steer!
2
1
Alo, domnulor postaci si cititori, de altceva nu mai avem de vorbit si scris. Toata lumea despre covid. Inteleg, exista, dar parca nu asa, a disperate. In alti ani se mai inbolnavea lumea, dar nu se facea atata tamtam. Ne ferim cit putem, dar nu le disperare. Ajunge, neati spalat creirul
4
2
Dumnezeu sa il ierte pe Andi Muisexu !
1
1
Il vindeca dementa, cat ai zice avocado.
6
3
Olivia Steer o sa inteleaga acum ca treaba este foarte serioasa. Multi care n-au crezut in virus, s-au molipsit cu virusul, multi farisei au murit.
11
4
Bai idiotilor care comentati aiurea .....sunt multe companii care isi testeaza angajatii periodic ....daca sunteti prosti, nu mai comentati aiurea !!!
7
4
Prosti mai sunteti. Nu iti faci neaparat test ca sa pleci pe undeva. Eu lucrez intr un SA, si am facut pana acum 7 teste, ca asa e politica firmei,.....idiotilor.
9
3
La pariu ca nu pateste nimic, la fel ca Andreea Esca!
6
4
Da de ce s-a testat ? Voia sa plece in vreo vacanta ? Ca simptome nu avea. Sau s-a certat cu nevasta-sa si i-a demonstrat ca exista covid. Imbratisari placute !
18
2
cica nu avea simptome deci inteleg ca astia dimineata inainte sa-si bea cafeaua isi fac testul covid!
9
2
Media face mult rau planetei. Nu numai ca a promovat infractori facandu-i sa ajunga in functii importante, acum promoveaza parerile celor fara pregatire in domeniul medical infectionist, zapacind multa lume si ajungandu-se la credinte contrare realitatii. Idioata nu a vazut ce se intampla in spitale cu cei bolnavi. Daca vedea, era demult inchisa in casa pe dinauntru. Media e antihristu pe pamant?!?
17
1
Pai asta a instigat la zadarnicirea combaterii bolilor contagioase. Scapa ca-i nebuna?
19
3
Il vindeca cretina rapid, cu cateva ierburi.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102