REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Andra a filmat videoclip cu Adrian Nartea din serialul „Vlad“

Andra a filmat videoclip cu Adrian Nartea din serialul „Vlad“

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 1010

Andra și Adrian Nartea

Foto: Instagram

Weekendul trecut, la Snagov, s-a filmat un nou videoclip al Andrei, primul al solistei din acest an. Partener în scenariu îi este nimeni altul decât frumușelul actor Adrian Nartea, personajul principal din serialul „Vlad” (PRO TV).

Andra (33 de ani) a filmat videoclipul unei noi piese, iar fanii care au urmărit-o pe reţelele sociale au putut vedea că scenele au avut loc la Snagov, în casa în care s-a filmat serialul „Vlad”, şi anume cea a familiei Dragomir, din care fac parte Andrei Aradits şi Olimpia Melinte. La scurt timp au apărut şi alte imagini, de data aceasta cu îndrăgita solistă şi Adrian Nartea (38 de ani), actorul principal din serialul “Vlad”.

La rândul lui, Adrian Nartea a făcut o altă postare pe reţele sociale, în care spune că are parte de un nou proiect, şi a publicat o altă fotografie din aceeaşi casă. Fanii Andrei, dar şi cei ai serialului „Vlad”, sunt în extaz datorită acestei colaborări-surpriză. Cei care au lucrat la acest proiect păstrează însă tăcerea şi nu au dorit să ofere mai multe amănunte. Andra a povestit pe instastory că filmările s-au terminat la ora 2 dimineaţa şi că va pleca spre Praga, cu treabă.

Ce alte proiecte mai are Andra în 2020?

Anul a început bine pentru Andra, care a interpretat melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecea sezon “Românii au talent”. ”Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră perfectă. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul”, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV. "«Românii au talent» este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii”, a spus şi Andra, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maruta un lingurar din gorj, doua rebuturi ale societatii
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108