REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Andra: „Da, m-am îngrășat câteva kilograme”

Andra: „Da, m-am îngrășat câteva kilograme”

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 672

Andra

Cântăreața Andra a recunoscut că a luat câteva kilograme în greutate. Vedeta a afirmat că a început să meargă la sală și să se antreneze din greu. Andra a fost invitată la Radio Impuls, acolo unde a făcut declarații despre zvonurile conform cărora ar fi însărcinată. Vedeta a mărturisit că a luat câteva kilograme în greutate și că după cea de-a doua sarcină i-a fost mai greu să slăbească. „Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund.

Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra, potrivit wowbiz.ro. „De o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul”, a mai explicat vedeta.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' Veorica nu da si ea o ordonanta pentru abonament gratuit la supt cauciucuri sa slabeste si fetele putin, sa poata presta mai viguros?
3
1
Eee... uite o mare problema nationala... Bunul mers al tarii sigur va fi afectat de ingrasarea patzachinei.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468