REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Andra, dezvăluiri în premieră. Motivul pentru care a plecat de la „Vocea României”

Andra, dezvăluiri în premieră. Motivul pentru care a plecat de la „Vocea României”

Replica API 12 mai 2021 | 23:44 2217

Andra a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a ales să plece de la “Vocea României”, unde făcea parte din juriu. Artista s-a arătat total dezamăgită de atacurile care au existat între antrenori, precizând că atitudinea lor a împins-o să renunțe la show.

Andra

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, “Fain și simplu”, Andra a vorbit în premieră despre retragerea de la “Vocea României”, emisiune-concurs ajunsă la sezonul 11. Artista susține că nu se regăsea lângă colegi, astfel că a decis să se concentreze asupra carierei și să plece de la masa juriului, scrie cancan.ro.

“Percepția mea față de «Vocea României» era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a dezvăluit Andra.

Andra, înlocuită de Horia Brenciu la „Vocea României”

După ce Andra a anunțat că nu va mai apărea în sezonul cu numărul 9 al show-ului “Vocea României”, șefii de la Pro TV s-au reorientat rapid și l-au readus în echipă pe Horia Brenciu, care a revenit, astfel, la masa juriului, după o pauză de cinci ani.

“Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, a notat Pro TV, la momentul respectiv, într-un mesaj postat pe site-ul oficial al emisiunii-concurs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o manelista ,nu avea ce cauta acolo .
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920