REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Andra, în lacrimi, alături de soțul ei: „Ce femeie își lasă bărbatul...”

Andra, în lacrimi, alături de soțul ei: „Ce femeie își lasă bărbatul...”

Valentina CAMARA 13 ianuarie 2023 | 00:00 423

Cătălin Măruță a mers la spital pentru o operație la genunchi. Alături de el a fost Andra, care îi este mereu alături tot timpul și l-a însoțit de data aceasta. Pe rețelele de socializare au postat și câteva InstaStory-uri vorbind despre cât de emoționați sunt.

Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a mers la spital pentru operație de încrucișare de ligament. Soția sa, Andra nu l-a lăsat nicio clipă singur și a insistat să vină cu el, pentru a-i fi alături.

Cătălin Măruță se operează la genunchi

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună și, odată cu trecerea anilor, sunt tot mai uniți. Le demonstrează tuturor că sunt alături unul de celălalt la bine și la greu.

Prezentatorul a mers la un spital din Capitală pentru a face operația de încrucișare de ligament la genunchi, iar Andra a insistat să meargă cu el. După ce i-au dus pe copiii lor la școală, cei doi soți au mers către locul în care urma să se facă intervenția.

Cătălin Măruță a postat și o fotografie pe rețelele de socializare chiar din spital. El este alături de soția sa și a scris un mesaj emoționant, că vor trece peste toate dacă se țin de mână. Fanii săi i-au transmis mai multe mesaje frumoase și încurajatoare.

”Trecem prin toate ținându-ne de mână”, a scris prezentatorul în dreptul fotografiei.

Andra, în lacrimi la spital

Artista este emoționată privind operația partenerului, iar în fotografia postată avea lacrimi în ochi. Andra și-a luat haine de schimb la ea pentru a rămâne în spital și după ce intervenția va fi gata. Ea recunoaște că dacă se aflau în perioada de restricții, l-ar fi așteptat în mașină în parcare. Pentru Cătălin Măruță va urma o perioadă de repaus, timp în care va lua o pauză de la toate activitățile din viața sa și se va odihni.

„Copiii au ajuns la școală, nu am putut să vin singur în cancelarie. Nu am putut să vin singur pentru ea, pur și simplu, dacă asta îmi doream, ea nu m-a lăsat să vin singur”, spunea Cătălin Măruță.

”Nu, cum să te las? Ce femeie și-ar lăsa bărbatul să meargă așa? Vii la discotecă, ești în junglă? Și dacă era starea de urgență și nu era voie, stăteam în mașină, plăteam parcarea o grămadă. Vă mulțumim pentru mesaje, să fie totul bine. Inevitabil va fi bine”, a continuat Andra în InstaStory, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiri din tigganie .
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108