REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andreea Antonescu şi Pepe pleacă la „Asia Express“? Lista concurenților din sezonul 4, aproape definitivată

Andreea Antonescu şi Pepe pleacă la „Asia Express“? Lista concurenților din sezonul 4, aproape definitivată

Replica API 24 aprilie 2021 | 03:26 1395

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii îndrăgitului reality-show “Asia Express”, deoarece în luna mai se pare că vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon. S-au dus negocieri cu mai multe vedete şi lista este aproape definitivată. Deja mulţi au început pregătirile: teste, vaccinuri, paşapoarte, scrie click.ro.

Andreea Antonescu

Cam despre cine ar fi vorba? Sunt atât vedete ale Antenei 1, dar şi foşti concurenţi de pe la alte reality-show-uri. De exemplu, una ar fi Andreea Antonescu, care a prins gustul acestor provocări după ce anul trecut a fost la “Ferma vedetelor” de la Pro TV, iar anul acesta a participat la “Survivor România” de la Kanal D. O altă doritoare de aceste show-uri pare să fie şi Alina Puşcaş, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut.

Pepe

Pepe este una dintre vedetele de top ale Antenei 1

Un alt nume vehiculat este cel al lui Connect-R - Ştefan Relu Mihalache (38 de ani). Şi Pepe, alias Ionuţ Pascu, ar putea să fie, iar unul dintre cei care vor pleca în Asia, mai ales că acum, după divorţ, este mai liber, iar fetele pot rămâne o perioadă la mama lor.

Un alt nume care se vehiculează ar fi Shift - pe numele lui adevărat Gabriel Mihai Istrate, bun prieten cu Ruby. Ea a participat deja la acest reality-show şi i-a făcut „intrarea” solistului gălăţean aflat pe val.

Jo și Juno

Foto: Instagram

Jo şi Juno ar putea merge, având în vedere că este vorba şi de un cuplu în acest show. Surprizele nu se opresc aici şi probabil că fanii abia aşteaptă ca în toamnă să vadă un nou sezon al emisiunii în care vedetele trebuie să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Liviu Vârciu va prezenta "Prețul corect"

Liviu Vârciu

Şi acestea nu ar fi singurele surprize pe care le pregăteşte Antena 1. Zilele acestea, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefanescu filmează de zor, prin toată ţara, pentru reality-show-ul cu Nea Marin. Însă Vârciu trebuie să înceapă filmările şi pentru emisiunea “Preţul corect”, unde nu îl va mai avea partener pe Andrei, colegul lui.

Cei doi ar fi fost în cărţi să meargă co-prezentatori la „Asia Express”, dar se pare că au acceptat alte oferte. Aşa că în Asia ar putea pleca Oase, alias Ionuţ Dongo, cel care a câştigat sezonul doi al emisiunii împreună cu CRBL şi care mai prezentat emisiunea alături de Gina Pistol.

„Adela“ va avea sezonul 2

Şi serialul “Adela”, cu Oana Moşneagu şi Mara Oprea în rolurile principale, merge mai departe şi va avea sezonul 2, pentru care au început deja filmările.

S-ar părea că din sezonul acesta vor mai pleca unii actori, ca de exemplu Maria Buză, iar Lucian Nuţă, Gelu Niţu, Ioana Blaj vor apărea în distribuţie. De asemenea, în sezonul doi apar noi personaje sau unele roluri vor deveni mai importante decât până acum. Este cazul lui Romeo Vîsca a cărui apariţie în serial a dus la creşterea audienţelor. Astfel că personajul Valentin Dincă va deveni unul principal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua rebuturi umane
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367