REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la spital, în vacanța din Mauritius: „I-au pus perfuzia în tâmplă!”

Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la spital, în vacanța din Mauritius: „I-au pus perfuzia în tâmplă!”

Replica API 9 ianuarie 2020 | 00:00 532

Andreea Bălan

Foto Instagram

Andreea Bălan și soțul ei se confruntă cu probleme foarte mari deoarece fetițelele lor s-au îmbolnăvit și au fost nevoiți să-și petreacă noaptea la spital. După ce au petrecut ore întregi în avion, cei patru au petrecut noaptea în spital, în Mauritius, acolo unde și-au programat vacanța.

Andreea Bălan și-a pus fanii la curent cu starea de sănătate a fetițelor sale, însă situația nu stă foarte bine deoarece cele două fetițe s-au îmbolnăvit și au intrat pe antibiotice și pe regim alimentar.

Artista a vorbit pe rețelele de socializare despre ce se întâmplă cu fetițele lor, explicând cât de frică i-a fost pentru sănătatea fiicei mici, Clara.

"Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (...) Ne-am luat copii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă...din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat.", a spus Andreea Bălan pe Instagram.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei uite de ce nu puteau sa doarma "fanii " individei .vad ca a putut sa-si lipeasca genele false in drum spre stital .fufele astea cer atentie ca nu le mai baga nici dracu in seama si atunci isi baga puradeii la inaintare
4
0
va rugam sa ne spuneti zilnic ce se intampla cu vacanta si fetitele !
6
1
Ce ati cautat in Mauritius ? Tara voastra nu va mai ajunge ?
11
1
Asta, iar da tot din casa ?! De cate ori vomita fica-sa, ne anunta si pe noi prin presa si televeziuni. O face pentru bani saraca... are de crescut 2 copii... asa ca.... !? Mare stire mare ...... Nu ne intereseaza!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108