REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Bălan a fost crescută în spirit religios de bunica maternă. Urmează aceeași rețetă cu fetele ei

Andreea Bălan a fost crescută în spirit religios de bunica maternă. Urmează aceeași rețetă cu fetele ei

Replica API 3 iulie 2019 | 00:00 635

Andreea Bălan

Andreea Bălan a primit o a doua șansă la viață după probleme de sănătate îmtâmpinate în primăvară, la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista îi este recunoscătoare divinității, ea fiind foarte credincioasă: merge la biserică de când era mică. Bunica a fost cea care i-a vorbit Andreei despre credință, iar ea acum ”a delegat-o” pe mama ei să urmeze aceeași rețetă cu fiicele sale.

„Oricum am fost crescută în spirit religios de bunica mea de la țară, bunica din partea mamei și în fiecare duminică am fost dusă la biserică toată copilăria mea. Știu crezul, psalmii, știu multe și am citit foarte multe cărți de rugăciuni și într-adevăr când mai înaintezi în viață și te iei cu alte lucruri, mai uiți. Nu neapărat că uiți de credință, uiți să mergi la biserică în fiecare duminică”, a declarat Andreea Bălan.

Vedeta a avut parte de o cumpănă în urmă cu câteva luni când a devenit pentru a doua oară mamă. Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste complicațiile apărute. „Mi-am dat seama că a contat foarte mult puterea lui Dumnezeu și au contat și gândurile oamenilor, am primit foarte multe mesaje de susținere și mulți mi-au spus că s-au rugat pentru mine și m-a impresionat lucrul acesta foarte tare”, a recunoscut ea.

Mama ei o duce pe Ella la biserică Andreea Bălan alături de Ella Andreea Bălan încearcă să ajungă la biserică ori de câte ori programul îi permite. „Cel mai mult mă bucură faptul că mama o duce pe Ella la biserică și o împărtășește. Și vine cu anafură, recent a venit cu o pungă de anafură și a mâncat Ela toate bucățelele. Și știe de Doamne Doamne, o să crească foarte frumos. Mai mult o să se ocupe ea de latura asta”, ne-a spus cântăreața.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272