REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Andreea Bălan îi schimbă ca pe șosete

Andreea Bălan îi schimbă ca pe șosete

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 00:00 588

Au existat tot mai multe zvonuri că Andreea Bălan ar avea o relație cu Jador, după ce aceștia au fost surprinși că se sărutau. Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a afișat în ipostaze tandre alături de un tânăr de 23 de ani.

Andreea Balan ii schimba ca pe sosete

Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Jador, dar ambii artiști au negat că ar avea o relație. Fanii celor doi au crezut că finalista de la „America Express” și cântărețul de manele formează un cuplu. În ciuda acestor zvonuri, Andreea Bălan și-a văzut în continuare de cariera ei. Cântăreața le-a dat noi motive de speculații fanilor, după ce s-a afișat în ipostaze tandre alături de un tânăr viral pe TikTok, în vârstă de 23 de ani.

Este vorba de Marius Elisei, cu care jurata de la „Te cunosc de undeva” a început o colaborare. Andreea Bălan a postat un clip video în care cei doi se îmbrățișează și se sărută. Ulterior, internauții s-au întrebat dacă între cei doi există cu adevărat sentimente. În clipul postat se poate vedea cum Marius Elisei o sărută pe obraz pe Andreea Bălan și ulterior o îmbrățișează.

Ce spune Marius Elisei despre o posibilă relație cu Andreea Bălan

Mulți dintre fanii celor doi au lăsat diferite comentarii la clipul video postat pe TikTok. „Presimt că e un nou cuplu”, „Prima dată cu Jador și acum cine știe cu Marius”, „Sunteți împreună?”, „Ce tânăr ți-ai luat!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Marius Elisei a ținut să lămurească zvonurile privind relația pe care ar avea-o cu celebra artistă. Tânărul a spus că așa i se întâmplă de fiecare dată când postează un clip în care apare alături de o femeie.

„Așa se întâmplă pe TikTok. Cu oricine postez un TikTok, gata, suntem împreună. Bine, cu unele prietene am zis: «suntem verișori!». De fapt, nu suntem, dar ca să înțeleagă toată lumea că suntem neamuri și nu avem absolut nimic. Pe TikTok, cu oricine postezi, se interpretează că ești împreună. Chiar am pus un comentariu în care am zis: «nu suntem împreună!». De la început, primul comentariu a fost al meu, am specificat chestia asta”, a declarat Marius Elisei pentru Ego.ro, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot c urva ramane!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468