REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Andreea Bălan s-a dus în India ca să-l vadă pe învățătorul spiritual Sadhguru

Andreea Bălan s-a dus în India ca să-l vadă pe învățătorul spiritual Sadhguru

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 388

Andreea Bălan și Loredana Groza se află în India în prezent, dar nu într-o vacanță oarecare, ci într-o experiență spirituală pe care le-a oferit-o chiar celebrul Sadhguru. Ambele cântărețe au fost prezente la același eveniment și chiar s-au pozat împreună, alături de învățătorul spiritual indian și alți participanți.

Andreea Bălan s-a aventurat la mare depărtare de țară de data aceasta, dar a făcut-o pentru o experiență spirituală inedită alături de Sadhguru. Același lucru l-a făcut și Loredana Groza. Cele două artiste s-au întâlnit și s-au fotografiat împreună cu celebrul învățător spiritual, iar la final ambele au avut câte un mesaj de transmis despre timpul petrecut în cadrul evenimentului special.

Andreea Bălan și Loredana Groza, împreună în India la evenimentul lui Sadhguru

Andreea Bălan a distribuit o serie de fotografii cu ea și alți participanți la eveniment în compania lui Sadhguru și apoi le-a vorbit fanilor ei în descriere despre experiența pe care a avut-o și pe care se pare că era nerăbdătoare s-o trăiască. În toate pozele se poate vedea că vedeta a ales să ofere un omagiu țării în care se află, astfel că s-a îmbrăcat într-un saree, o ținută tradițională pe care o poartă femeile din India.

„Atunci când ești lângă @sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny) . Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie  și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii.”, a scris Andreea Bălan în cadrul postării.

Într-un dintre fotografiile postate de Andreea apare și Loredana Groza, iar imaginile și mesajul publicate de cântăreață pe propriul cont de Instagram demonstrează că întâlnirea cu Sadhguru a fost și pentru ea o experiență memorabilă, chiar dacă ea a doua oară când în vede față în față pe acesta.

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțuesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza în descrierea postării, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212