REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Andreea Bălan trece cu greu peste despărțirea de soțul ei. „Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie”

Andreea Bălan trece cu greu peste despărțirea de soțul ei. „Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie”

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1309

Andreea Bălan

La câteva zile după ce i-a rupt turta fetiței sale, Clara, Andreea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le-a vorbit fanilor despre situații delicate din viața fiecărui om. Artista și George Burcea s-au despărțit recent, iar în curând aceștia vor divorța oficial.

Chiar dacă suferă după despărțirea de soțul ei, Andreea Bălan demonstrează încă odată că este o femeie puternică. Aceasta a declarat recent că fericirea fetițelor sale este cea mai importantă, iar acum, vedeta a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl caram după noi în viață. Este foarte important să realizam că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecand rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă. În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de catre familia în care au crescut. Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine”, a scris artista pe pagina sa, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proasta lumii
3
0
Bine ca ai scapat de drogat !
1
3
cine esti tu sa judeci
3
1
Corect! Fiecare vine cu educatia, "zestrea", cu ce a vazut la parintii lui si a trait in copilarie: suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie, fiecare avem un bagaj emotional pe care il caram cu noi in viata. Daca nu ne vindecam, transmitem si copiilor nostri, ceace este GRESIT. Bine ca recunosti! Numai bani si cariera ai avut in cap, nu te mai saturai, uitand de TINE, de emotiile si frustarile tale. Dar niciodata nu este prea tarziu. Suporti consecintele! Ti-a plecat barbatul, nu a mai suportat RIGORILE si atitudinea ta.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212