REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Andreea Bălan vrea divorț clasic, la tribunal. Duce în instanță custodia fetițelor

Andreea Bălan vrea divorț clasic, la tribunal. Duce în instanță custodia fetițelor

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 1145

Andreea Bălan și George Burcea

Solista a cântărit bine lucrurile și a decis ca divorțul de actorul George Burcea (32 de ani) să nu aibă loc la notar, în varianta simplă și rapidă, ci la tribunal, în varianta „tradițională”.

Pentru că la mijloc sunt cele două fiice ale lor, Ella (3 ani) și Clara Maria (1 an), Andreea Bălan (35 de ani) vrea să clarifice în instanță tot ce ține de custodia minorelor și avere.

George Burcea

Din cauza stării de urgență, justiția funcționează în regim de avarie, așa că artista va trebui să mai aștepte cel puțin o lună. „Ideea e că, oricum, aceasta e situația și așa rămâne, adică nu există cale de întoarcere. Nu îmi doresc să mai fiu asociată ca imagine cu el, probabil nici el cu mine. Asta e viața și mergem înainte separat. Bineînțeles, fetele rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a spus Andreea Bălan la „Agenția VIP” de la Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... si drogalaul ... se caca reciproc unul in nasul altuia . Sa ne pisham pe voi !
3
0
Ce sa spun !? Te spargi iar, in figuri si arogante. Ne anunti prin presa si televiziuni cum divortezi tu, "marea vedeta" ce te crezi. Nu ne intereseaza, du-ti CRUCEA ! Ai o contributie majora la situatia in care ai ajuns. Ai gresit maxim expunandu-ti familia in detaliu, prin presa si tv., umilindu-ti sotul, transformandu-l in bona si femeia de casa, culcandu-l cu Ella, fetita cea mare,....etc. Te dai atat de "mare", dar nunta ti-au platit-o cei de la antena stars. Despre ce vorbim, ce VALOARE ai, cat de BOGATA esti ?? Ai facut CIRC, si faci in continuare, nu te potolesti. Rusine!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212