REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Andreea Bănică, despre problemele din cuplu: „Simțeam că nu mă mai regăseam”

Andreea Bănică, despre problemele din cuplu: „Simțeam că nu mă mai regăseam”

Replica API 30 septembrie 2021 | 21:03 1187

Andreea Bănica este o mama mândră a doi copii, însă recent a vorbit despre problemele care au existat în cuplu imediat după apariția micuților ei. Astfel, vedeta a explicat cum au stat lucrurile, de fapt, la momentul respectiv, dar și cum ea și soțul său au reușit să stea de vorbă ca doi oameni maturi și să rezolve problemele care își făcuseră simțită prezența în relația lor, scrie spynews.ro

Andreea Bănică se numără printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul românesc, așa că de fiecare dată când are ocazia, vorbește despre orice fără ocolișuri. La fel cum s-a întâmplat și recent, astfel că artista, prezentă în platoul unei emisiuni TV, a povestit despre problemele din relația sa, după ce au apărut cei doi copii pe care îi are, Sofia și Noah.

Andreea Bănică are o familie frumoasă pe care a construit-o alături de soțul său, Lucian. Ei bine, cum este și normal, relația lor s-a cam răcit după ce în viața lor au apărut și cei doi copii ai lor, Sofia și Noah, însă cei doi parteneri au știut foarte bine cum să își gestioneze problemele.

Așadar, vedeta a fost sinceră în declarații și a recunoscut că în urmă cu două săptămâni a purtat o discuție pe cât se poate de serioasă cu soțul ei, Lucian, astfel că în urma acesteia cei doi parteneri au reușit să-și rezolve problemele pe care le-au avut.

Mai mult decât atât, Andreea Bănică a mărturisit chiar că nu se mai regăsea și din acest motiv discuția a fost de bun augur, explicând astfel că atunci când ești căsătorit și ai copii, trebuie fără doar și poate să existe timp în doi pentru cei doi parteneri și doar așa relația de cuplu poate fi liniștită și sănătoasă.

„Părintele are nevoie de momentele lui cu celălalt părinte ca o familie să trăiască în timp mai mult să poată să se încarce cu energie. Așa văd eu lucrurile, așa simt. Cu cât părintele e mai odihnit, în familie se întâmplă același lucru. Avem nevoie de timpul ăsta pentru noi. Acum două săptămâni am stat de vorbă și i-am zis că avem nevoie de timpul nostru. Alaltăieri l-a adormit Lucian pe Noah, ne-am așezat pe canapea și am pus un film. A pus un pahar de vin și ne-am uitat la film, apoi a coborât Sofia de pe scări și s-a minunat de noi că stăm ca niște părinți normali. Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări, Discuția a fost constructivă. Suntem de ani buni împreună și simțeam că nu mă mai regăseam.”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni TV.

Cum și-a concediat Andreea Bănică soțul

Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, a fost impresarul artistei mai mulți ani, însă la un moment dat, vedeta a decis să pună punct colaborării și să găsească pe altcinvea, mărturisind chiar că a avut un motiv întemeiat pentru care a recurs la concedierea soțului.

Așadar, Lucian Mitrea a povestit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că el și soția erau tot timpul împreună pentru că el era impresarul ei, motiv pentru care mai mereu erau certuri între ei.

”Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva”, spunea Lucian Mitrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ati facut un blowjob si v-ati regasit?
3
0
iar v-a trimis cerere sa scrieti despre aceasta nimeni...!?!
3
0
astea sunt semnele cand femeia cauta po la si nu gaseste
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272