REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! A documentat fiecare pas

Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! A documentat fiecare pas

Replica API 9 mai 2022 | 00:01 1232

Andreea Bănică, mai asumată ca niciodată! A trecut printr-o nouă intervenție estetică și nu s-a sfiit să documenteze întreaga experiență și să o împărtășească fanilor pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică

Andreea Bănică, 43 de ani, este foarte preocupată de imaginea ei, deși, după cum a declarat în trecut, nu îi surâde ideea operațiilor estetice.

Cu toate acestea, artista trece în mod regulat pragul clinicilor de medicină estetică, pentru intervenții de rutină și mici retușuri, care să o facă să arate fresh, la fiecare apariție.

Recent, Andreea Bănică și-a făcut o serie de tratamente la nivelul feței, ce implică injecții în obraji cu diferite substanțe, iar vedeta a fost foarte sinceră cu fanii ei și a postat pe rețelele de socializare fiecare etapă a tratamentului, scrie click.ro.

Andreea Bănica a împărtășit fanilor vizita la medicul estetician

Recent, Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare, în timp ce se afla la volanul mașinii personale, că i-ar plăcea să aibă obrajii ceva mai plini, de aceea, ea încercat mai multe filtre, însă niciunul nu a fost pe placul ei. Aflăm apoi, că vedeta se afla de fapt în drum spre o clinică de medicină estetică, unde s-a dus pentru o procedură facială, ce nu mai suporta amânare.

,,Abia aștept să-mi fac azi un tratament la față de hidratare", a declarat vedeta într-un clip pe Instagram, în timp ce se pregătea să pășească pragul clinicii, unde esteticienii o așteptau cu nerăbdare.

Sinceră și asumată, Andreea Bănică a documentat fiecare pas al intervenției suferite la nivelul feței. Esteticiana i-a făcut vedetei un peeling, prin care a îndepărtat celulele moarte de la nivelul feței, apoi a continuat cu o serie de injecții în față, pentru a-i reda vedetei, aspectul hidratat mult dorit, în special la nivelul obrajilor.

Andreea Bănică a suferit câteva injecții cu o substanță ce conține acid hialuronic și are efect de hidratare, ușoară volumizare și lifting al obrajilor.

La sfârșitul sesiunii, Andreea Bănică s-a declarat extraordinar de satisfăcută de rezultat și a arătat fanilor chipul proaspăt revitalizat și strălucitor.

Andreea Bănică înainte și după tratament

În imagini se vede o diferență clară înainte și după tratamentul cu injecții la nivelul feței.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stie ce sa faca sa se mai auda de e***. cat despre muzica , nimeni nu stie sa fredoneze vreun cantec al acestei netalentate...
1
0
degeaba ,tot o strimba este .
0
0
o rapandula
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272