REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Andreea Chiţu a câştigat medalia de bronz la prima ediţie a Grand Prix-ului de la Tel Aviv

Andreea Chiţu a câştigat medalia de bronz la prima ediţie a Grand Prix-ului de la Tel Aviv

Replica API 26 ianuarie 2019 | 00:00 293

Judoka română Andreea Chiţu a câştigat medalia de bronz, în cadrul categoriei 52 kg, la prima ediţia a Grand Prix-ului de la Tel Aviv (Israel), informează site-ul Federaţiei europene de judo.

În meci pentru medalia de bronz, Andreea Chiţu a învins-o joi prin ippon pe rusoaica Alesia Kuzneţova. Cealaltă medalie de bronz a fost câştigată de elveţianca Fabienne Kocher. În primele meciuri, Chiţu le-a învins succesiv pe Taciana Cesar (Guinea-Bissau), australianca Tinka Easton şi americanca Angelica Delgado. În semifinale, românca a pierdut prin ippon la campioana olimpică Majlinda Kelmendi din Kosovo.

Medalia de aur la cat. 52 kg a fost cucerită de Majlinda Kelmendi, care a învins-o în finală pe israelianca Gili Cohen.

La categoria 48 kg, Alexandra Pop a învins-o în turul preliminar pe azera Leila Alieva, dar a pierdut apoi la brazilianca Nathalia Brigida.

La aceeaşi categoria, Monica Ungureanu a pierdut primul meci cu portugheza Maria Siderot. În finală, israelianca Shira Rishony a învins-o pe Marina Cerniak din Ucraina.

La categoria 57 kg, Loredana Ohâi a învins-o pe israelianca Ariel Bezalel, dar a fost învinsă în meciul următor de rusoaica Daria Mejeţkaia, care a ajuns apoi în finală, unde a cedat la israelianca Timna Nelson Levy.

La cat. 63 kg, Ştefania Dobre a pierdut în primul tur la israelianca Paz Liebel.

Alexandru Raicu a debutat cu o victorie, la cat. 73 kg, în faţa belarusului Dmitri Minku, dar apoi a cedat la Artem Homula (Ucraina).

La cat. 81 kg. Vlad Vişan a pierdut în primul tur la Serghei Krivciaci (Ucraina). Marcel Cercea l-a învins în primul meci pe Tomas Morales (Argentina) şi a pierdut apoi la Ivailo Ivanov din Bulgaria.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272