REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Cristea, influencerul român care a ajuns să cunoască vedetele de la Hollywood

Andreea Cristea, influencerul român care a ajuns să cunoască vedetele de la Hollywood

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:00 1318

Andreea Cristea

A plecat la studii şi... n-a mai venit. Cam aşa începe povestea Andreei, românca din Galaţi care a făcut campanii pentru Louboutin sau Dior, a fost prietenă cu fiul lui Mel Gibson, se cunoaşte foarte bine cu Penélope Cruz şi a avut o relaţie cu unul dintre cei mai bogaţi şi mai râvniţi burlaci din România, Edward Popescu Strohlen

Andreea locuieşte de aproape opt ani la Londra. Este una dintre cele mai apreciate figuri din mediul online în capitala Marii Britanii, este reprezentată de una dintre cele mai mari agenţii de modele din lume şi a participat la numeroase evenimente mondene alături de celebrităţi din întraga lume. În plină pandemie, Andreea Cristea a acordat un interviu despre cum a ajuns să îmbrăţişeze această meserie modernă, care i-a schimbat viaţa, scrie okmagazine.ro.

Cititorii noştri te-au descoperit recent, după ce ai apărut pe covorul roşu la Premiile BAFTA. Cum ai ajuns să fii invitată la ceremonie?

Am avut contract cu Atelier Swarovski, unul dintre sponsorii principali BAFTA şi aşa am ajuns la cele două petreceri date în cinstea acestor premii, iar la evenimentul propriu zis am ajuns invitată de EE, o reţea de telefonie mobilă din Londra, alt sponsor al evenimentului.

Ştiu că eşti influencer, ai un cont de succes pe Instagram si un blog, stilettoshades.com, pe care am văzut că nu ai mai scris de ceva vreme. Cum ai ajuns să practici această meserie modernă?

E o poveste amuzantă. Eu am pornit Instagramul şi blogul după ce am terminat facultatea. Am studiat Fashion Management la London College of Fashion şi am vrut să devin fashion buyer, nu mă gândeam să fac nimic pe partea asta de digital. Dar tutorele meu de la şcoală mi-a recomandat să-mi deschid un blog şi un cont de Instagram pe care să le folosesc ca un fel de portofoliu pentru stilul meu personal şi pentru viitoarele interviuri. După ce le-am deschis, am terminat şi facultatea şi îmi propusesem să îmi iau un an liber să mă odihnesc după şcoală şi apoi să mă apuc să aplic la joburi, dar în anul respectiv am început să am succes cu blogul, nici nu mă aşteptam. Aşa mi-am dat seama că spre digital merge totul şi ăsta e viitorul, iar după alt an am început să investesc mai mult timp în blog şi în social media şi aşa am ajuns aici. Am uitat de visul meu de a deveni fashion buyer, deşi nu se ştie niciodată.

Citeste mai mult pe: okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa si ? noi ce trebuie sa facem a plecat a dat de pula americana si a ramas acolo fisu lui mel gibson credeti ca a fost prieten sau client?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272