REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani! A întors privirile tuturor la un eveniment monden

Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani! A întors privirile tuturor la un eveniment monden

Replica API 26 august 2022 | 00:00 1021

Cunoscuta prezentatoare de știri, Andreea Esca, și-a făcut apariția la un eveniment, iar toată lumea a remarcat cât de bine arată!

Andreea Esca a furat toate privirile la un eveniment marca PRO TV

Andreea Esca are grijă de cum arată și se prezintă impecabil la fiecare apariție publică, iar de această dată a ales să participe la un eveniment îmbrăcată într-o rochie de nuanță albastru royal, ce i-a scos formele foarte bine în evidență.

S-a fotografiat la panou alături de colegii de la PRO, alături de care muncește cot la cot de ani întregi și a radiat de fericire. Nici Busu nu s-a lăsat mai prejos, căci judecând după fotografii, prezentatorul a fost cel care le-a adus zâmbetul pe buze colegelor, părând a fi pus pe șotii.

Cum își menține silueta Andreea Esca

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu urmează o dietă, însă face sport și are grijă ce mănâncă. Andreea Esca a eliminat complet din alimentația ei carbohidrații, adică tot ce e produs din făină.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da reţeta. Si atunci vă doresc să o găsiţi, să știţi că, dacă veţi face, dacă veţi trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului'. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, declara Andreea Esca.

Ce ritual de îngrijire are prezentatoarea

Andreea Esca are mare grijă de ten, folosește o cremă de hidratare și mereu se demachiază înainte de a se culca, indiferent cât de obosită este.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a spus prezentatoarea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
laso jos k e expirataa, mai bine arata netty , ce plamani are , esca e deja uscataa.
0
0
toata viata ei a muncit saraca, a crescut copii , a facut menajul casei si sotului, serviciu a fost ...stresant, barbatul pretentios , copii la fel , vai de capul ei saraca!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272